Home » » Καταγγελια κατα του δημου Αλεξανδρειας.....

Καταγγελια κατα του δημου Αλεξανδρειας.....

Written By VALTOS on Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012 | 8:43 μ.μ.

Καταγγελία για μεροληψία υπερ της επιχείρησης "ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ ΜΕΛΑΘΡΟΝ" εγινε απο τον ιδιοκτητη του κεντρου "ΚΤΗΜΑ ΑΦΡΟΔΙΤΗ" κυρ ΟΥΣΤΑΜΠΑΣΙΔΗ Α.
Οπως μάθαμε η υποθεση θα αποτελέσει θεμα του δημοτικού συμβουλίου οπου και περιμένουμε να δοθούν επαρκείς εξηγήσεις μιας και ο ιδιοκτητης του κεντρου "ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ ΜΕΛΑΘΡΟΝ" ειναι μελος του διοικητικού συμβουλίου της πολης μας.
Η γυναικα του Καίσαρα δεν πρεπει μονο να ειναι τιμια , πρεπει και να φαινετε τιμια και στην περίπτωση του δημου μας αμφιβάλουμε πλέον και για το πρώτο.
Στους δύσκολους καιρους που ζουμε οι δημοτικοι "άρχοντες" πρεπει να δείχνουν το παράδειγμα δυστυχώς ομως καποιοι επιμενουν να μην το καταλαβαίνουν.
ΟΛΗ Η ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ......
Επί σειρά ετών, όπως είναι γνωστό, ο ετήσιος χορός του Κ.Α.Π.Η.

 του Δήμου Αλεξάνδρειας, πραγματοποιούνταν στο κέντρο «ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ ΜΕΛΑΘΡΟΝ», ιδιοκτησίας Δημητρίου Παπαδόπουλου, που αξίζει να σημειωθεί ότι είναι αιρετός στη διοίκηση του Δήμου στη θέση …., για το λόγο ότι μέχρι τότε δεν υπήρχε άλλο κέντρο που πληρούσε τις προϋποθέσεις και εξυπηρετούσε τις ανάγκες ενός τέτοιου χορού..
 Τα τελευταία δύο ωστόσο χρόνια, και ενώ πλέον λειτουργεί και το κέντρο «ΚΤΗΜΑ ΑΦΡΟΔΙΤΗ», το οποίο τηρεί τις ίδιες ακριβώς προδιαγραφές με το ως άνω κέντρο, ο ετήσιος χορός του Κ.Α.Π.Η. πέρσι έλαβε και πάλι μέρος στο ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ ΜΕΛΑΘΡΟΝ –και μάλιστα χωρίς να ζητηθούν καν προσφορές σχετικά με το κοστολόγιο του χορού!!!!-, ενώ με λύπη και φέτος πληροφορούμαστε ότι ο χορός δρομολογείται να πραγματοποιηθεί στο κέντρο, με απόφαση – εντολή Δημάρχου, ο οποίος μας δηλώνει την απόφασή του με προκλητικότατο τρόπο.
 Διαπιστώνοντας όλη αυτήν την «αδικία» και γνωρίζοντας ότι πλησίαζε η ημερομηνία πραγματοποίησης του χορού του Κ.Α.Π.Η. χωρίς καν να μας είχε ειδοποιήσει κανείς για να καταθέσουμε την δική μας προσφορά ως κέντρο, αυτοβούλως μεταβήκαμε στο Κ.Α.Π.Η Αλεξάνδρειας για να παραδώσουμε τη δική μας προσφορά, και με έκπληξη αλλά και αγανάκτηση είδαμε στον πίνακα ανακοινώσεων του Κ.Α.Π.Η την αναγγελία του χορού τους στο ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ ΜΕΛΑΘΡΟΝ, με τιμή πρόσκλησης αυτή των 12,00 ευρώ.
 Κατανοώντας πλήρως την γενική οικονομική δυσχέρεια και δη των ατόμων τρίτης ηλικίας, και μη θέλοντας να επιβαρύνουμε τον Δήμο Αλεξάνδρειας με επιδοτήσεις προς το Κ.Α.Π.Η. (και στην περίπτωση βέβαια που δίνονταν κάποια επιδότηση, να μπορούσε το Κ.Α.Π.Η να χρησιμοποιήσει τα χρήματα για τις λειτουργικές του ανάγκες και την οργάνωση) και χωρίς καμιά πρόθεση να βγάλουμε το οποιοδήποτε κέρδος από τον χορό, ευαισθητοποιούμενοι στα άτομα τρίτης ηλικίας, δώσαμε την προσφορά μας στην τιμή ων 5,00 ευρώ.

 Απευθυνόμενοι βέβαια στον Πρόεδρο του Κ.Α.Π.Η κ. Ζαχαρία Κοριτίδη, για να μάθουμε γιατί ουδέποτε κληθήκαμε να δώσουμε και εμείς την δική μας προσφορά, η απάντηση ήταν πως «κάποιος μέλος της Επιτροπής του Κ.Α.Π.Η είπε πως το κατάστημά μας είναι πολύ μικρό……!!!!». Μετά από έλεγχο του καταστήματός μας και διαπιστώνοντας την καταλληλότητα του χώρου, δέχθηκαν την προσφορά μας για την 18η Φεβρουαρίου 2012, λόγω όμως της έντονης κακοκαιρίας, ο χορός αναβλήθηκε για άλλη ημερομηνία, οπότε τόσο εμείς όσο και το ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ ΜΕΛΑΘΡΟΝ κληθήκαμε να δώσουμε εκ νέου προσφορά. Να σημειώσουμε ότι η πρώτη δική μας προσφορά ήταν στην τιμή των 5,00 ευρώ ενώ του ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟΥ ΜΕΛΑΘΡΟΝ στην τιμή των 12,00 ευρώ.

 Η νέα προσφορά μας αυξήθηκε στα 8,00 ευρώ (για τον ευνόητο λόγο ότι πλέον ο χορός θα γινόταν την περίοδο της νηστείας κ το κόστος των θαλασσινών ανέβαζε την τιμή) και ξαφνικά η προσφορά του ΑΛΕΞΑΔΡΕΙΟΥ μειώθηκε κατά 4,00 ευρώ, ήτοι έδωσε όλως τυχαίως!! την ίδια προσφορά με εμάς, στην τιμή των 8,00 ευρώ, την στιγμή μάλιστα, όπως μαρτυρεί και η κ. Μαρία Βουλγαροπούλου, στην τιμή την πρώτης προσφοράς το ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ ισχυριζόταν ότι δεν μπορούσε καν να «κόψει» ούτε μισό ευρώ..!!! Κ εδώ κάπου ξεκινά το θέατρο του παραλόγου….για πρώτη φορά μας ζητήθηκε να προσκομίσουμε, για την εγκυρότητα της προσφοράς, ένα έγγραφο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας που θα βεβαίωνε τη μέγιστη χωρητικότητα.. από πότε ζητείται το συγκεκριμένο έγγραφο και όχι η άδεια λειτουργίας ενός καταστήματος που προσκομίσαμε, η οποία άδεια αποδεικνύει τη χωρητικότητα, εφόσον ούτως ή άλλως για την έκδοσή της έχουν ληφθεί υπ΄ όψιν όλες οι προβλεπόμενες εκ του Νόμου μελέτες (Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Υγειονομικής, κτλ..)…;;;!!!

Πόσο αφελής μπορεί να είναι κάποιος για να δεχτεί, αποφασίσει και υπογράψει βάσει ενός απλού εγγράφου της Π.Υ. που προσκόμισε το ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ και αναφερόταν στην χωρητικότητα βάσει ΟΡΘΙΩΝ θέσεων…και μάλιστα 1.800 όρθιων θέσεων..???!! Σε καμία περίπτωση δεν αμφισβητούμε την εγκυρότητα του εγγράφου της Π.Υ., αλλά επουδενί δεν μπορούμε να δεχτούμε ότι ένα τέτοιο έγγραφο, μπορεί να πιστοποιεί ένα γεγονός καλύτερα απ΄ ό,τι η ίδια η άδεια λειτουργίας ενός καταστήματος!! Πόσο μάλλον όταν το αυτό έγγραφο πιστοποιεί, σύμφωνα με το Π.Δ. 71 της 15/17-2-1988, την χωρητικότητα των ΟΡΘΙΩΝ θέσεων και όχι των καθισμάτων…εκτός βέβαια αν οι ηλικιωμένοι πήγαιναν για clubbing…!!!!!!!
 Ζητήσαμε από τον Πρόεδρο του Κ.Α.Π.Η. να πάρει θέση επί του θέματος και να μας εξηγήσει την καθ’ όλα απαράδεκτη και παράνομη απόφαση και μας παρέπεμψε στα δύο άτομα που αποφάσισαν για την εκδήλωση, κ. Στεργιόπουλο… και κ. Κιοσέογλου…
Σε επαφή που είχαμε με τον κ. Στεργιόπουλο, έδειξε πλήρη άγνοια και μετά άρχισε το γνωστό «μπαλάκι» από τον έναν «αρμόδιο» στον άλλο, χωρίς κανένας τους να αναλαμβάνει την ευθύνη…Ο κ. Στεργιόπουλος μας διαβεβαίωσε ότι θα ζητούσε πλέον την άδεια λειτουργίας του ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟΥ και σε περίπτωση που δεν ανέγραφε χωρητικότητα 1000 καθισμάτων και άνω, θα ανακαλούσε την απόφαση για την πραγματοποίηση του χορού, κάτι που δεν ήταν στις προθέσεις μας, εμείς απλά επιθυμούσαμε να γίνει η ανάθεση του χορού επί ίσοις όροις…

 Τελικά, την περασμένη Παρασκευή, ενημερωθήκαμε από τον κ. Ζαχ. Κοριτίδη, ο οποίος πρέπει να τονίσουμε ότι αντιμετώπισε και τα δύο καταστήματα με τον ίδιο τρόπο και δεν επέδειξε καμιά απολύτως διάθεση «μεροληψίας», ότι με ΕΝΤΟΛΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ο χορός ανατέθηκε στο ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ ΜΕΛΑΘΡΟΝ και μας ζητήθηκε προκλητικά να σταματήσουμε να «σκαλίζουμε» την υπόθεση….!!!
Share this article :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Valtos(i) - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website
Proudly powered by Blogger