Home » , » Δειτε πως θα ειστε οταν τα χρονια σας περασουν....

Δειτε πως θα ειστε οταν τα χρονια σας περασουν....

Written By VALTOS on Σάββατο 28 Απριλίου 2012 | 8:39 μ.μ.


Δοκιμάσαμε πριν λίγες μέρες μέσο μιας εφαρμογής από αυτές που κυκλοφορούν στα κινητά και δείχνουν πως (υποτίθεται) θα είσαι όταν γεράσεις μας άρεσε γελάσαμε (όχι όλοι) και θελήσαμε να βρούμε αν υπάρχει κάτι αντίστοιχο σε online για τους υπολογιστές.
Βρήκαμε 2-3 εφαρμογές και σας τις παρουσιάζουμε ώστε να ανακαλύψετε και εσείς το πόσο πρόσκαιρη είναι η εικόνα μας ώστε να ζήσετε το σήμερα όσο πιο έντονα μπορείτε.
Η πρώτη εφαρμογή είναι η in20years.com/ , σε αυτήν κάνετε upload την φωτογραφία (κοντινή) του προσώπου σας βάζετε το φύλλο σας τα χρόνια (20 ή 30) που θέλετε να περάσουν , αν παίρνετε ναρκωτικά!!! Και είστε έτοιμοι….


Η δεύτερη εφαρμογή είναι η face of the future , σε αυτήν διαλέγετε μια φωτογραφία προσώπου διαλέξτε την ηλικία του προσώπου τον τύπο και το φύλλο και πατήστε submit.
Αν σας βγάλει ένα γκρι τετράγωνο χρειάζεστε το java-plug in σας δίνει την σελίδα για να το πάρετε ή σε εμένα μου ζηταει να τρέξει το java πατήστε run this time.
Περικοψτε την Φώτο όπως σας δείχνει , βάλτε τα κουκλάκια σε στόμα και μύτη και διαλέξτε την ηλικία που θέλετε να δείτε (old) και τον τύπο αν θέλετε.
Αν θέλετε κάνετε save , ένα άλλο πρόγραμμα για να κάνετε το πρόσωπο σας 3D είναι motion potrait δοκιμάστε το και ψυχραιμία……
Share this article :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Valtos(i) - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website
Proudly powered by Blogger