Home » , » ΦΘΗΝΟ ΝΑΡΚΩΤΙΚΟ (ΣΙΣΑ)ΜΕΙΓΜΑ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ (VIDEO)

ΦΘΗΝΟ ΝΑΡΚΩΤΙΚΟ (ΣΙΣΑ)ΜΕΙΓΜΑ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ (VIDEO)

Written By GIOTA on Κυριακή 8 Απριλίου 2012 | 6:36 μ.μ.

Το νέο φτηνό ναρκωτικό που παρασκευάζεται στην Αθήνα της κρίσης έχει το συνθηματικό όνομα «σίσα». Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Καθημερινής της Κυριακής, το συγκεκριμένο ναρκωτικό, μείγμα χημικών συστατικών και υγρών μπαταρίας, είναι εξαιρετικά επικίνδυνο, προκαλεί....

επιθετικότητα και έχει μεγάλη διεγερτική επίδραση, που μπορεί να σε κρατήσει έως και 24 ώρες άγρυπνο. Στην εκπομπή του για τα ναρκωτικά,τον Ιούνιο στους” Πρωταγωνιστές”, ο Σταύρος Θεοδωράκης, έκανε ρεπορτάζ έξω από το Πολυτεχνείο καταγράφοντας συγκλονιστικές σκηνές με νεαρούς να βράζουν και να πίνουν μέσα σε γυάλινη πίπα τη μεθαμφεταμίνη ακριβώς απέναντι από το ΕΘνικό Αρχαιολογικό Μουσείο.


ΟΙ μαρτυρίες και τα ρεπορτάζ είναι ακόμη πολύ λίγα για την σκληρή ντρόγκα που έχει πέσει εσχάτως και πνίγει τις πιάτσες των τοξικομανών στην Αθήνα.

Κάποιοι λένε ότι την κατασκευάζουν απο πολύ φθηνά υλικά Αλγερινοί και Αφγανοί που έχουν πάρει πλέον αποκλειστικά τον έλεγχο του εμπορίου ναρκωτικών στην πρωτεύουσα και την πωλούν με αντίτιμο μόλις 5 ευρώ τη δόση.
 

δειτε το βιντεο εδω

Η ΕΛ.ΑΣ φοβάται πως με την ανεξέλεγκτη κατάσταση που επικρατεί στην Αθήνα,οι έμποροι ήδη παρασκευάζουν μεθαμφεταμίνη μέσα σε μικρά παρασκευαστήρια ακόμη και μέσα στο ιστορικό κέντρο.

Σε μια συνέντευξή του στο περιοδικό ΑΡΔΗΝ,το στέλεχος του ΚΕΘΕΑ, Μίνος Πριναράκης, αποκαλύπτει ότι οι ερευνητές των προγραμμάτων κατά των ναρκωτικών, γνωρίζουν για την ύπαρξη ενός τουλάχιστον παρασκευαστήριου -μέσα στην πόλη- που προωθεί την κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη στις πιάτσες των τοξικομανών.απο:trelokouneli


Διαβαστε και εδω
Share this article :

4 σχόλια:

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Valtos(i) - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website
Proudly powered by Blogger