Home » » ΝΔ και ΠΑΣΟΚ χρηματοδοτησαν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.....απιστευτες αποκαλυψεις πρωην υπαρχηγων της οργανωσης.

ΝΔ και ΠΑΣΟΚ χρηματοδοτησαν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.....απιστευτες αποκαλυψεις πρωην υπαρχηγων της οργανωσης.

Written By VALTOS on Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2012 | 10:00 π.μ.

Η εντυπωσιακή άνοδο της Χρυσής Αυγής το τελευταίο διάστημα δεν πραγματοποιήθηκε εν μια νυχτι όπως πιστεύουν κάποιοι και σίγουρα δεν ευθύνονται τα κόμματα της αριστεράς και ο ΣΥΡΙΖΑ όπως προσπαθούν να μας πείσουν βουλευτές του ΠΑΣΟΚ.
Όπως αποδεικνύεται από την συνέντευξη πρώην υπαρχηγού της Χρυσής Αυγής τα δυο κόμματα εκμεταλλεύτηκαν την οργάνωση ανάλογα με τους σκοπούς που ήθελαν να πετυχουν , από την σύγκρουση με αριστεριστές (ΠΑΣΟΚ) μέχρι την δημιουργία πλήγματος εκ δεξιών στον ΛΑΟΣ (ΝΔ).


Πολλά από αυτά ήταν γνωστά αλλά αποκτούν διαφορετική αξία όταν προέρχονται από κάποιον που έζησε τα πράγματα από μέσα.

Ο κ. Κουσουμβρης πρωτοπαλίκαρο κάποτε του Μιχαλολιακου εξομολογείται μεταξύ άλλων :

Συνέντευξη «Ταχυδρόμος»

“Ταχυδρόμος”: Πως συντηρείται οικονομικά η οργάνωση;

Χάρης Κουσουμβρής:Ως ταμίας της “Χρυσής Αυγής”΄, είχα τη δυνατότητα να γνωρίζω ότι στο ταμείο δεν είχαμε ποτέ περισσότερα από 300-400 ευρώ. Με τα χρήματα αυτά δεν συντηρείται μια οργάνωση.

“Ταχυδρόμος”: Τότε ποιος την ενίσχυε;

Χάρης Κουσουμβρής:Το ποιος δεν το ξέρω με σιγουριά. Ξέρω όμως ότι το προεκλογικό μας υλικό για τις ευρωεκλογές είχε έρθει με δελτίο αποστολής από τα γραφεία μεγάλου κόμματος. Στη “Χρυσή Αυγή”΄ μας εκμεταλλεύτηκαν. Υπάρχουμε για να εξυπηρετούμε σκοπιμότητες.


Ολόκληρη η συνέντευξη εδώ.

Στο βιβλίο του «Γκρεμίζοντας τον μύθο της Χρυσής Αυγής αναφέρει :

Εκαναν “αρπαχτές” από τη Νέα Δημοκρατία και από το ΠΑΣΟΚ, και αυτό δεν ήταν μεμπτό, διότι εξυπηρετούσε την “ιερότητα” του αγώνα. Σελίδα 44:

Σε άλλα σημεία της συνέντευξης του ο Κουσουμβρης αναφέρεται στην έλλειψη σοβαρής δομής «ένα μπάχαλο ήμασταν» , στην οργάνωση Αλβανών εντος της Χ.Α <<Ένα συνονθύλευμα ήμασταν που δεν ξέραμε τι πρεσβεύαμε. Φωνάζαμε ΄΄έξω οι ξένοι΄΄ και το 1997 οργανώθηκαν σε εμάς 4 Αλβανοί, οι οποίοι παρεμπιπτόντως ήταν ιδιαίτερα μαχητικοί απέναντι σε άλλους λαθρομετανάστες…>>
Και στον υπέρτατο αρχηγό τον Μιχαλολιακο που αν και γνώριζαν την συμμετοχή του στην ΚΥΠ ποτέ δεν τόλμησαν να τον αμφισβητήσουν , όποιος το έκανε άλλωστε εξαφανιζόταν.

Ένα θέμα που έφερε σε αντιπαράθεση τον ίδιο με την οργάνωση υπήρξε η γερμανοπληξια στην Χ.Α

<< H ΄΄Χρυσή Αυγή΄΄ από την αρχή είχε πρόβλημα γερμανοπληξίας. Αρχικά υπήρχαν σβάστικες στα γραφεία, αλλά ύστερα εξαφανίστηκαν. Ωστόσο ο Μιχαλολιάκος ήθελε να μας πείσει για την υπεροχή του Homo Nordicus, του ανθρώπου από το Βορρά. Ποιος όμως ο λόγος όταν ο Χίτλερ στο βιβλίο του παραδέχεται ως προγόνους του τους Έλληνες;>>

Σε αυτό το σημείο έχει αξία να αναφερθούμε στους δεσμούς της Χρυσής Αυγής με το ακροδεξιό κόμμα NPD με το οποίο η Χ.Α διατηρούσε-ρει στενές σχέσεις παρά τις επιθέσεις κατά καιρούς εναντίων Ελλήνων μεταναστών , όπως αναφέρουν μέλη της Χ.Α καλά τους κάνουν αν είναι παράνομοι (φωτο 3).
Οι σχέσεις τους όμως κλονίστηκαν με την έλευση του μνημονίου (άτιμη Μερκελ) όταν το NPD έκανε συγκέντρωση έξω από το Ελληνικό προξενείο για να μην δώσει η Γερμανία καμία βοήθεια στην Ελλάδα , χαρακτηριστικά η ανακοίνωση του NPD κλείνει με τον εξής τρόπο :

Το NPD δεν πτοείται και θα συνεχίσει την εκστρατεία του για: «Γερμανικά χρήματα για γερμανικά συμφέροντα – καμιά οικονομική βοήθεια προς την Ελλάδα!». (ολο το αρθρο εδω)


Για να επανέλθουμε στα εσωτερικά της Χ.Α θα αναφέρουμε μια αναφορά ενός ακόμα πρώην υψηλόβαθμου στελέχους της του Δημήτρη Ζαφειροπουλου ο οποίος στην εφημερίδα του «Ελεύθερος Κόσμος» γράφει :
«[...] Εξάλλου, σε αντίθεση με τους μηχανισμούς του ΠΑΣΟΚ, η ΝΔ δεν είναι άξια για περίπλοκες διαδρομές. Το πολύ-πολύ να τυπώσει κανένα ακροδεξιά φυλλάδιο όταν το ΛΑΟΣ χρειαζόταν πλευροσκόπηση εκ των δεξιών του».

Όπως αντιλαμβάνεται κανείς τα δυο κόμματα έθρεψαν για χρόνια το αυγό του φιδιού για να φτάσουμε στο σήμερα.
Ίσως να κατάλαβαν έστω και αργά το λάθος τους τώρα που σε συνδυασμό με την κρίση η κατάσταση ξεφεύγει από τα χέρια…..όταν όμως σπέρνεις ανέμους είναι βέβαιο πως θα θερίσεις θύελλες.
φωτο 3














Share this article :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Valtos(i) - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website
Proudly powered by Blogger