Home » » Βιντεο για το Δασος των Χριστουγεννων στην Ναουσα....

Βιντεο για το Δασος των Χριστουγεννων στην Ναουσα....

Written By VALTOS on Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012 | 10:59 μ.μ.

Ακόμη ένα σημείο συνάντησης για τους μικρούς φίλους τις ημέρες των Χριστουγέννων ετοιμάζεται στην κοντινή μας Νάουσα και συγκεκριμένα στο δάσος του Αγίου Νικολάου , είναι σημαντικό να αναφερθώ σε θέματα λίγο πολύ γνωστά για αυτές τις μέρες , για την εμπορική γιορτή των Χριστουγέννων για το κέρδος που είναι πάνω απ’όλα για ότι θυμόμαστε την αλληλεγγύη μόνο τέτοιες ημέρες και τόσα ακόμα , φέτος όμως θα τονίσω το πόσο σημαντικό είναι κρατήσουμε όσο μπορούμε τα παιδιά μακριά από την καταστροφική καθημερινότητα μέσα στην οποία καλούνται να μεγαλώσουν στερούμενα πλέον βασικά συστατικά της τρυφερής παιδικής ηλικίας , για αυτό τα φετινά Χριστούγεννα με όποιον τρόπο μπορούμε ας τους δώσουμε την χαρά και την μαγεία των Χριστουγέννων και μόνο αυτή.

Δείτε το κάλεσμα για το ΔΑΣΟΣ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ και ένα βίντεο που ετοιμάστηκε για αυτόν το σκοπό :

Σας έχουμε νέα …..
Φέτος ο Αη Βασίλης απογειώθηκε με το έλκηθρό του από τον παγωμένο Βορρά , για ένα μεγάλο ταξίδι με προορισμό το πιό όμορφο δάσος της Ελλάδας, το Δάσος του Αγίου Νικολάου , στην Νάουσα.
Για αυτό και εμείς ετοιμάσαμε για αυτόν τον χοντρούλη Άγιο των παιδιών ,μικρών και μεγάλων, το “ Δάσος των Χριστουγέννων “….
Για τον οικοδεσπότη του “Δάσους των Χριστουγέννων” ετοιμάσαμε ένα πα
νέμορφο ζεστό σπίτι, για να εγκατασταθεί και να περάσει μαζί μαας όλες τις μέρες των εορτών , Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς ,και να τις μετατρέψει σε ένα ατελείωτο παραμύθι.
Ένα παραμύθι που θα το ζήσουμε όλοι, παρέα με τα Ξωτικά των Χριστουγέννων τις Νεράϊδες του Βερμίου και τις Αράπιτσας, που κατοικούν στα μανιταρόσπιτα , τα σκανταλιάρικα καλλικαντζαράκια που ζούν στα δεντρόσπιτα, πάνω στα αιωνόβια πλατάνια.
Ένα παραμύθι τόσο ονειρεμένο αλλά και τόσο πραγματικό που θα πείσει ακόμη και όσους δεν πιστεύουν στα παραμύθια ή ξέχασαν να ονειρεύονται..

Από τις 5 Δεκέμβρη και μέχρι τις 6 του Γενάρη , ο Άη Βασίλης θα είναι μαζί μας στο “Δάσος των Χριστουγέννων” στον Άγιο Νικόλαο της Νάουσας .


Share this article :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Valtos(i) - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website
Proudly powered by Blogger