Home » » Παρουσίασε στην αίθουσα δημοτικού συμβουλίου το νέο του βιβλίο ο Γιάννης Μοσχοπουλος (Φώτο)

Παρουσίασε στην αίθουσα δημοτικού συμβουλίου το νέο του βιβλίο ο Γιάννης Μοσχοπουλος (Φώτο)

Written By VALTOS on Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2013 | 1:23 μ.μ.

Το νέο του βιβλίο πέμπτο κατά σειρά με τίτλο "ΡΟΥΜΛΟΥΚΙ (Καμπανία) κατά την πρώιμη και μέση οθωμανοκρατία (14ος αιώνας-1830) παρουσιασε ο Γιαννης Μοσχοπουλος. 
Σε μια κατάμεστη από κόσμο (πολλοί ήταν οι όρθιοι) αίθουσα στο δημαρχείο Αλεξανδρείας ο κ. Μοσχοπουλος αναφέρθηκε στο νέο του βιβλίο και στην μοναχική όπως είπε διαδρομή που ακλούθησε κατά την συγγραφή του. 
Ένα έργο 500+ σελίδων που αναλύει τα χρόνια της οθωμανοκρατιας μέχρι την απελευθέρωση βοηθώντας τον αναγνώστη να γνωρίσει εκείνα τα χρόνια με αφορμή και την επέτειο των 100 χρόνων από την απελευθέρωση. 

Πραγματικά είναι τιμή μας να έχουμε ανθρώπους που καταγράφουν και μας βοηθούν να γνωρίσουμε την ιστορία μας. 

Θα ήθελα όμως εδώ να κάνω μια παρατήρηση σεβόμενος πλήρως το έργο και την επί 8 χρόνια δουλειά του συγγραφέα , η τιμή του (25 ευρώ) το καθιστά απρόσιτο στον μέσο αναγνώστη που θα ήθελε να το αγοράσει. 
Φυσικά για την έκδοση του έργου ο ίδιος κάλυψε τα μισά έξοδα ενώ τα υπόλοιπα τα κάλυψαν χορηγοί τους οποίους και τίμησε. 

Αυτοί είναι οι : 
ΜΥΛΟΙ ΚΑΡΑΝΙΚΑ , ο ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ , η VITRO HELLAS A.E , η ΕΥΡΩΦΑΡΜ Α.Ε , ΚΥΡΙΑΖΗΣ Α.Ε , ΒΑΙΝΑΣ και ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΟΥΣΤΑΜΠΑΣΙΔΗΣ.

































Share this article :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Valtos(i) - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website
Proudly powered by Blogger