Home » » Πραγματοποιήθηκε η ομιλία για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά απο την Ομαδα Δρασης και Αλληλεγγυης Αλεξανδρειας

Πραγματοποιήθηκε η ομιλία για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά απο την Ομαδα Δρασης και Αλληλεγγυης Αλεξανδρειας

Written By VALTOS on Τετάρτη 13 Μαρτίου 2013 | 10:43 μ.μ.



Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η ομιλία – συζήτηση για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά από την ΕΚΠΟΙΖΩ με πρωτοβουλία της Ομάδα Δράσης και Αλληλεγγύης Αλεξανδρείας στην αίθουσα δημοτικού συμβουλίου.
Αρκετά μεγάλο το ενδιαφέρον του κόσμου αλλά και η αγανάκτηση δείγμα της δύσκολης οικονομικής κατάστασης στην οποία έχει περιέλθει.
Οι εκπρόσωποι του ΕΚΠΟΙΖΩ κ. Μαρουτσελα Βασιλειαδου και κ. Ζαρκαδα Στέλλα ενημέρωσαν τον κόσμο για τις δυνατότητες του κόσμου να ενταχτεί στο στον νόμο «Kατσέλη» για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά.


Όπως έγινε κατανοητό ο συγκεκριμένος νόμος βοηθά σε ορισμένες περιπτώσεις δεν δίνει όμως οριστική λύση σε αρκετές κατηγορίες.
Ενδιαφέρον υπήρξε και για το θέμα των εισπρακτικών εταιριών και τις πιέσεις που ασκούν στους δανειολήπτες , η ενέργεια που ενδείκνυται όπως μας ενημέρωσε η κ. Βασιλειαδου είναι να λέμε με το ξεκίνημα της συνομιλίας πως είμαστε ενήμεροι και να κλείνουμε το τηλέφωνο.

Όπως ενημερώθηκε ο κόσμος έγινε κάλεσμα και στους δικηγόρους της πόλης μας και υπήρξε ανταπόκριση ενώ η ΟΜΑ.Δ.Α θα προβεί και σε άλλες ενέργειες για αυτό το θέμα.




Share this article :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Valtos(i) - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website
Proudly powered by Blogger