Home » » Δημος Αλεξανδρειας.....Τα άπλυτα στην φόρα

Δημος Αλεξανδρειας.....Τα άπλυτα στην φόρα

Written By VALTOS on Τετάρτη 31 Ιουλίου 2013 | 8:30 μ.μ.


Μετά από καιρό ξαναβάζω την φωτογραφία με την μπουγάδα μπροστά στο Δημαρχείο , θα μπορούσε να αποτελέσει το σήμα κατατεθέν του Δήμου μας κάτι που αποδείχτηκε από τα όσα κωμικοτραγικά παρακολουθήσαμε στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο και τα όσα συμβαίνουν εκτός , στους δρόμους και τα πεζοδρόμια της πόλης μας.
Ας ξεκινήσουμε με τα εντος των τειχών όπου ακούσαμε για συμφωνίες που αθετούνται μεταξύ προέδρου της ΚΕΔΑ κ. Παπαδόπουλου και του Συλλόγου ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ , συμφωνίες όμως που όπως σωστά επεσήμανε ο κ. Σπυριδης δεν είναι ξεκάθαρο αν έγιναν πάνω ή κάτω από τραπέζι με τον κ. Γκιονογλου να ωρύεται πως ακόμη και κάτω να είναι πρέπει να εξοφληθούν (!!!) .

Φυσικά η ευθύνη για αυτή την συμφωνία αν υφίσταται βαραίνει αποκλειστικά τον κ. Παπαδόπουλο ο οποίος όφειλε να την τιμήσει , ελπίζουμε όχι από μυστικά κονδύλια του Δήμου αλλά από τον ίδιο , όσο για τις απειλές στον δημοσιογράφο - ιδιοκτήτη του Ράδιο Αλεξάνδρεια και του συλλόγου ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ κ. Καμπανη αν υφίστανται , κάτι που δεν μπορεί να αποδειχτεί ειναι απαραδεκτες και αποτελούν δείγμα του πως αντιλαμβάνονται ορισμένοι την όποια εξουσία.
Είναι βέβαιο πως η μπουγάδα όσο περνά ο καιρός θα μεγαλώνει και σε αυτό θα βοηθήσει ο κ. Γκαβαρδινας , ο «ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ» άλλαξε στρατόπεδο και θα πολεμήσει γνωρίζοντας τα τρωτά σημεία εκ των εσω , αλήθεια γιατί δεν τα αποκάλυπτε όλο αυτό το διάστημα;
Το πραγματικό ερώτημα πλέον είναι αν θα χρειαστεί η συμβολή μας για να αλλάξει αυτό το παλαιοκομματικού τύπου σκηνικό ή θα προλάβουν να αυτοκαταστραφούν τρώγοντας τις σάρκες τους.

Οι  υπήκοοι του Δήμου από την άλλη παρακολουθούν την πόλη να βυθίζεται αργά αλλά σταθερά στην κινούμενη άμμο της ανάπλασης και όχι μόνο , έργο πνοής….ίσως μάλιστα της τελευταίας , πλακάκια φουσκώνουν (δείτε ρεπορτάζ εδω ) , πεζοδρόμια απροσπέλαστα από καρότσια και γυναίκες με τακούνια (για διαφορετικούς λόγους η κάθε περίπτωση) , διαδρόμους για τυφλούς που οδηγούν σε κολώνες, πάρκα επικίνδυνα για τα παιδιά…..
Ευχόμαστε να αληθεύει η πληροφορία για την άρνηση παραλαβής του έργου από τους μηχανικούς επίβλεψης  , σε διαφορετική περίπτωση θα είναι εξίσου υπεύθυνοι.

Για τα όσα ανέφερε ο κ. Τασιοπουλος και την ανώνυμη επιστολή ισχύει το ο κόσμος το έχει τουμπανο και εμείς κρυφό καμάρι , σωστά έπραξε και ανάγνωσε την επιστολή μήπως και ευαισθητοποιηθεί κάποιος.

Το κερασάκι στην τούρτα οι συνεχιζόμενες καταγγελίες του κ. Αλευρά για τον σταθμό μεταφόρτωσης απορριμμάτων και το τρόπο λειτουργίας τους όσο αφορά την τήρηση των υγειονομικών - περιβαντολλογικων κανονισμών….στου κουφού την πόρτα…..


Υ.Γ στο Δ.Σ πραγματοποίησε διαμαρτυρία για την ΔΕΗ η Ομάδα Δράσης κ Αλληλεγγύης Αλεξάνδρειας εκεί βρέθηκαν πολίτες που παρακολούθησαν Δ.Σ για πρώτη φορά….δεν πίστευαν στα αυτιά και στα μάτια τους…..και εις ανώτερα.
Share this article :

2 σχόλια:

  1. o strathgos ti tha vgalei sthn fora ? mexri tora toympeki ekane.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ti stratigos kai stratigos akouo sinehos!! o anthropos pige mexri taxiarhos apostrateytike ypostratigos kai h ND eno htan sintaxiouhos ton kalese na analavei ti dieythinsi tou polemikou mouseiou sti Halkidona!!
    ETSI NOMIZO. EPOMENOS MAHIMOS EFTASE EOS TO VATHMO TOU TAJIARXOY, O ALLOS TITLOS TOU ANIKEI SYNTAXIODOTIKA!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Valtos(i) - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website
Proudly powered by Blogger