Home » » Αλεξάνδρεια : Η χορωδία του Δήμου «ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΝΕΣ ΦΩΝΕΣ» διεκδικεί την συμμετοχή στην Ολυμπιάδα Χορωδιών στην Ρίγα της Λετονίας.

Αλεξάνδρεια : Η χορωδία του Δήμου «ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΝΕΣ ΦΩΝΕΣ» διεκδικεί την συμμετοχή στην Ολυμπιάδα Χορωδιών στην Ρίγα της Λετονίας.

Written By VALTOS on Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2013 | 3:29 μ.μ.


Η δουλειά που γίνεται στις χορωδίες του Δήμου από μαέστρους και μέλη έχουν φέρει τις Αλεξανδρινές Φωνές μέσα στις 1000 καλύτερες χορωδίες του κόσμου.
Το 2014 στη Ρίγα πραγματοποιείται η Ολυμπιάδα Χορωδιών όπου γίνεται προσπάθεια να υπάρξει συμμετοχή από την πόλη μας χωρίς όμως τίποτα να είναι επίσημο.
Είναι τέτοια η οικονομική συγκυρία αλλά και οι απαιτήσεις του συγκεκριμένου θεσμού που δυσκολεύουν μια συμμετοχή , πιθανών το κόστος να μπορέσει να καλυφτεί από κάποιον χορηγό (εκεί μπορεί να δούμε ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ).

Όπως και να έχει ακόμα και να μην ευδοκιμήσει αυτή η προσπάθεια  η   καταξίωση των χορωδιών μέσα από συμμετοχές τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό είναι μια πραγματικότητα  , ζωντανή απόδειξη πως με δουλειά , οργάνωση και την αντίστοιχη στήριξη από τον Δήμο (στήριξη που υπήρξε) μπορούν να πραγματοποιηθούν μικρά πολιτιστικά θαύματα.

ΔΕΙΤΕ την σελίδα από την ολυμπιάδα στη Ρίγα εδω

Τις μέχρι τώρα συμμετοχές εδω
Share this article :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Valtos(i) - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website
Proudly powered by Blogger