Home » » Η ΣΧΕΔΙΑΣΤΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ ΑΘΗΝΑ ΜΠΕΝΤΙΛΑ ΜΕ ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΕΡΟΙΑ ΣΕ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΜΟΔΑΣ

Η ΣΧΕΔΙΑΣΤΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ ΑΘΗΝΑ ΜΠΕΝΤΙΛΑ ΜΕ ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΕΡΟΙΑ ΣΕ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΜΟΔΑΣ

Written By VALTOS on Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2014 | 6:46 μ.μ.

Η Αθηνα Μπεντίλα απο την Αλεξάνδρεια με το μοντέλο της απο την Βέροια Ζένια Κωνσταντινίδου συμμετείχαν στην οικολογική επίδειξη μόδας που πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα.
Η δράση αυτή έχει ήδη λάβει μέρος σε μεγάλες πρωτεύουσες στο παρελθόν, όπως το Βανκούβερ, η Μόσχα, το Βερολίνο, την Νέα Υόρκη, το Λονδίνο και την Λευκωσία.
Η εταιρεία της κ. Μπεντιλας Mu Mu Organics πρωτοπορει στον τομεα σχεδιασμού και δημιουργίας γυναικείου ρούχου απο ανακυκλώσιμα υλικά.
Το DoitEco Project είναι μια σειρά οικολογικών δράσεων που έχει ήδη ξεκινήσει εδώ και καιρό στη χώρα μας, και ολοκληρώθηκε με το Eco Fashion Show το βράδυ της Τρίτης στην Τεχνόπολη.

Αναγνωρισμένοι Έλληνες, αλλά και ξένοι σχεδιαστές που το όνομά τους είναι συνυφασμένο με τη μόδα και την υψηλή αισθητική, παρουσίασαν δημιουργίες τους από οικολογικά υλικά σε ένα εντυπωσιακό fashion event.

Οι σχεδιαστές μόδας οι οποίοι συμμετείχαν είναι οι: 5226 Nikos Krithariotis, Celia Kritharioti, Chara Lebessi, Dreamwish, Dimitri Zafiriou, Eleni Baltagianni, Erifilli, Faliakos by Petridis, Frida Karadima, Generation Generous, Georgina Skalidi feat Charalambos Nikolaou, H-era by Hera Limniotaki, Kika Ioannidou, Konstantinos Melis by Laskos, Lena Katsanidou, Lol the brand, Loukia, Maraveya, Mumu Organics, Nikos Apostolopoulos, Panos Apergis, Parthenis, Pericles Kondylatos, Smaragdi, Sotiris Georgiou, Totsi by Tota Patsalidou, Vassilis Zoulias. καθώς και το διάσημο brand Dsquared2.









Share this article :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Valtos(i) - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website
Proudly powered by Blogger