Home » » ΑΠΑΤΗ (;) Ο ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΣ ΒΕΡΟΙΩΤΗ ΦΑΝΤΑΡΟΥ ΑΠΟ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ

ΑΠΑΤΗ (;) Ο ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΣ ΒΕΡΟΙΩΤΗ ΦΑΝΤΑΡΟΥ ΑΠΟ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ

Written By VALTOS on Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014 | 10:05 μ.μ.



Παραθέτουμε παρακάτω την έρευνα που έγινε από το ellinikahoaxes.blogspot.gr για ένα περίεργο περιστατικό το οποίο και εμείς συνειδητά δεν δημοσιεύσαμε καθότι δεν το βρήκαμε στα λεγόμενα μεγαλα «έγκυρα» site.
Όπως διευκρινίζει και το άρθρο κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος για το αν το περιστατικό συνέβη κάτι που δεν είναι απίθανο (ή μπορεί να γίνει στο μέλλον , πρόθυμοι ανεγκέφαλοι υπάρχουν).

Από την άλλη η έκταση που πήρε από τα  «πατριωτικά» site αλλα και δικα μας καθως ο φαντάρος ηταν Βεροιώτης (;) καθώς και η φωτογραφία που δημιουργούσε εντυπώσεις το καθιστά τουλάχιστον ύποπτο.


Σίγουρα θα έχετε δει την παρακάτω φωτογραφία, που κυκλοφορεί εδώ και μερικές μέρες στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης blogs και σελίδες.



Από την πρώτη στιγμή που είδα τη φωτογραφία κάτι δεν μου άρεσε. Η φωτογραφία και το κείμενο που την συνοδεύει έχει ένα τόνο προπαγάνδας. Το συγκεκριμένο blog δεν μπαίνει σε κομματικά παιχνίδια και προπαγάνδα. Όμως υπήρξε και ένα δεύτερο δημοσίευμα, από το defencenet που δεν γινόταν να μην ασχοληθώ με το ψέμα του δεύτερου δημοσιεύματος.

Όμως πριν ασχοληθώ με το δεύτερο δημοσίευμα του defencenet και επειδή έλαβα πολλά μηνύματα που με ρωτούσαν για τη συγκεκριμένη φωτογραφία, να γράψω δυο λόγια για αυτή.
Κάτι δεν πάει καλά με αυτή τη φωτογραφία και την είδηση του ξυλοδαρμού. Για να μην παρεξηγηθώ δε λέω ότι δεν συνέβη αλλά ότι υπάρχουν κάποιες ενδείξεις, αλλά όχι αποδείξεις.

Η φωτογραφία, φαίνεται να ανέβηκε πρώτα στο facebook. (από το παρακάτω απόκομμα που συνοδεύει πολλές αναρτήσεις) Όμως δεν υπάρχει στο προφίλ που την ανέβασε. Ίσος να την έχει κρυφή η να την απέσυρε από το προφίλ.


Δεν υπάρχει καμιά ανακοίνωση από το Γενικό Επιτελείο Στρατού.
Η είδηση του ξυλοδαρμού δεν παίχτηκε από κανένα μεγάλο κανάλι. Μην πιστεύετε ότι την θάψανε, γιατί η είδηση θα έφερνε μεγάλη ακροαματικότητα, που όλα τα κανάλια τη ζητάνε.
Σε καμιά εφημερίδα δεν υπήρχε τίποτα σχετικό με ξυλοδαρμό στρατιώτη, εκτός από δυο δημοσιεύματα, στο Στόχο και στην Ακρόπολη στις 13 Φεβ 2014, που είναι αναπαραγωγή από τις αναρτήσεις στο ίντερνετ.





Στη αριστερή φωτογραφία υπάρχουν πολλά σκισίματα στο δέρμα όπως πάνω από το δεξί φρύδι, δεξί μάγουλο, και κάτω από αριστερό μάτι. Ακόμη υπάρχουν μεγάλοι μώλωπες στο σαγόνι, η μύτη είναι πρησμένη και πιθανά, σπασμένη.
 Στη δεξιά φωτογραφία, μετά από πέντε ημέρες, δεν υπάρχουν σημάδια από τα παραπάνω παρά μόνο ένα μαύρισμα κάτω από τα μάτια. Αυτό δεν είναι λογικό. Δεν γίνεται να υπάρξει τέτοιου βαθμού ανάρρωση, μέσα σε 5 μέρες.
Όλα τα παραπάνω είναι ενδείξεις αλλά όχι αποδείξεις.

Όμως στο δεύτερο δημοσίευμα του defencenet το ψέμα είναι κάτι παραπάνω από φανερό.
Σε αυτό το δημοσίευμα ο στρατιώτης αλεξιπτωτιστής από τη 2η μοίρα αλεξιπτωτιστών, έγινε δόκιμος Ανθυπολοχαγός που υπηρετεί στις αμφίβιες καταδρομές στα Δωδεκάνησα. Μάλιστα έβαλαν και φωτογραφία του και τονίζουν ότι είναι ο εικονιζόμενος αριστερά στη φωτογραφία.


defencenet.gr
Όμως η φωτογραφία είναι από την τελετή αποφοιτήσεως των Δοκίμων Εφέδρων Αξιωματικών στη ΣΕΑΠ της 2008Δ ΕΣΣΟ, που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 27 Μαρτίου 2009, και την πήραν από τη σελίδα του ΓΕΣ.


army.gr


Τα συγχαρητήριά μας στο defence.net!

Share this article :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Valtos(i) - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website
Proudly powered by Blogger