Home » , , » ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ : ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ , ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΒΑΛΤΟΥ

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ : ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ , ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΒΑΛΤΟΥ

Written By VALTOS on Παρασκευή 7 Μαρτίου 2014 | 7:30 μ.μ.

Δικαίωση του valtou σε δυο από της αναρτήσεις του που αφορούσαν τις δημοτικές εκλογές είχαμε μέσα στην εβδομάδα.
Πριν λίγες μέρες είχαμε αναφερθεί στις κινήσεις του Δημητριάδη ο οποίος ακολουθεί την πεπατημένη καθώς γνωρίζει όσο κανείς άλλος το προεκλογικό πεδίο μάχης.
Έτσι μετά την αποτυχημένη απόπειρα ένταξης του Δικηγόρου κ. Γ. Μοσχόπουλου στο ψηφοδέλτιο του και την φυγή πολλών συνεργατών του  ,ακουλουθησε η άτυπη ανακοίνωση του Προέδρου του Φαρμακευτικού Συλλόγου κ. Κ. Παράσχου ενώ η παράταξη ενισχύθηκε και από την εκπαιδευτικό και ενεργή φιλόζωο κ Κατερίνα Παπαποστόλου , πρόσωπα που αποτελούν δυνατα χαρτιά ενώ υπάρχει πιθανότητα να δούμε και ακόμα μια κίνηση με συγγενικό πρόσωπο πρώην συνεργάτη στην πλευρά Δημητριάδη.

Το κατά πόσο οι κινήσεις αυτές είναι αρκετές για να πείσουν τους ψηφοφόρους πως ο κ. Δημητριάδης έχει να προσφέρει κάποιο όραμα για τον τόπο , είναι «ελεύθερος» από πολιτικά γραμμάτια και το κατά πόσο θα λειτουργήσει συλλογικά και δημοκρατικά το αφήνουμε στην κρίση σας.
Στην πλευρά του Παναγιώτη Γκυρίνη η έλλειψη συντονισμού μεταξύ των ετερόκλητων υποψηφίων αλλά και εμπειρίας του ίδιου σε ανάλογους αγώνες προσπαθεί να ισορροπιστή από φιλότιμες προσπάθειες ορισμένων υποψηφίων με την ορμή και την διάθεση που τους διακρίνει.
Ταυτόχρονα έχει να αντιμετωπίσει και χτυπήματα κάτω από την μέση που συνηθίζονται από αντιπάλους παλαιάς κοπής.
Χαρακτηριστικό της «αμηχανίας» είναι πως έως την ώρα που γράφεται η ανάρτηση δεν έχουμε ενημέρωση για την συνέντευξη τύπου που ήταν προγραμματισμένη για μέσα στην εβδομάδα.
Η Λαϊκή Συσπείρωση του κ. Αλευρά θα ακολουθησεί πάγια τακτική των παρατάξεων που υποστηρίζονται από το ΚΚΕ στηριζόμενη στους πόντους που έχει κερδίσει ο κ. Αλευράς από την αντιπολιτευτική γραμμή του αλλά και σε ορισμένους νέους που αναμένεται να προκύψουν από το σημερινό του κάλεσμα.
Τέλος το ενδεχόμενο εμφάνισης νέας υποψηφιότητας που θα προσπαθήσει να «δημιουργηθεί» μέσα από κάποιο κάλεσμα δεν θα πρέπει να αποκλειστεί όπως λένε οι πληροφορίες μας.

Για την παράταξη της ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ του Γιώργου Σπυρίδη ο οποίος έχει κερδίσει τις εντυπώσεις σε ένα μεγάλο κομμάτι των πολιτών ιδιαίτερα στις νεότερες ηλικίες που επιθυμούν νέους , άφθαρτους και χωρίς πολιτικές δουλείες υποψηφίους θα αναφερθώ λίαν συντομως σε ξεχωριστή ανάρτηση …..για να τηρήσω το fair play.
Share this article :

4 σχόλια:

  1. einai krima gia kapious apo tous neous anthropous pou mpainoun me tn dhmhtrhadh ti perimenoun alhthia pos tha allaxei tropo dihkhshs ; allazei o lykos;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ούτε στο χειρότερο μου όνειρο δεν θα μπορούσα να φανταστώ την καθόλα ΑΞΙΟΛΟΓΗ κ Αικατερίνη Παπαποστόλου , την κόρη του Αείμνηστου Χαρίλαου, να βρίσκεται σε ένα πάνελ Δημοτικού Συμβουλίου με ορισμένους από τους υβριστές του Πατέρα της. Πράγματι η υποψηφιότητα της κοσμεί το ψηφοδέλτιο του κ Δημητριάδη όμως η παρουσία ορισμένων συνυποψήφιων τις είναι κατά την ταπεινή μου άποψη προσβολή στη μνήμη του αείμνηστου Πατέρα της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. https://www.facebook.com/media/set/?set=a.447799758623778.1073741825.401229936614094&type=1
    https://www.facebook.com/katerina.papapostolou.5/posts/424930594259251?stream_ref=10

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κρίμα Κατερίνα. Σε δικαιολογώ κάπως γιατί ήσουν μικρή όταν κάποιοι από αυτούς που σήμερα είσαι στο ίδιο ψηφοδέλτιο λοιδορούσαν τους γονείς σου με σενάρια που δεν τολμώ να τα αναφέρω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Valtos(i) - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website
Proudly powered by Blogger