Home » , , » ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ Ο ΔΗΜΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ

ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ Ο ΔΗΜΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ

Written By VALTOS on Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014 | 10:30 π.μ.


Φαίνεται πως ορισμένοι εκεί στον Δήμο Αλεξάνδρειας είναι αμετανόητοι , δυο χρόνια μετά την περίπτωση ανάθεσης του χορού του ΚΑΠΗ Αλεξάνδρειας στο κέντρο ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ ιδιοκτησίας του κ. Τ. Παπαδόπουλου (προέδρου της ΚΕΔΑ) και λίγες μόνο ημέρες από την καταγγελία για απευθείας αναθέσεις του Δήμου , το σκηνικό επαναλαμβάνεται (Θυμηθείτε εδώ ).
Στο περιστατικό αναφέρθηκε πρόσφατα και ο κ. Σπυρίδης στο Δημοτικό Συμβούλιο θέλοντας να επισημάνει περιπτώσεις απευθείας αναθέσεων σε επιχειρηματίες εκτός Δήμου ενώ να θυμίσουμε πως το 2012 ο χορός του ΚΑΠΗ είχε προκαλέσει αντιδράσεις εντος και εκτός Δ.Σ.
Σήμερα με ανακοίνωση του ο Δήμος αναφέρει πως ο χορός του ΚΑΠΗ θα πραγματοποιηθεί στο κέντρο ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ MEΛΑΘΡΟΝ κάτι που έγινε όπως ενημερωθήκαμε χωρίς να υπάρξει διαγωνισμός.



Θα απαντήσει ο πρόεδρος της ΚΕΔΑ και ιδιοκτήτης του κέντρου κ. Παπαδόπουλος ;
Share this article :

6 σχόλια:

  1. Λίαν επιεικώς απαράδεκτη ενέργεια. Το είχα επισημάνει σε παλαιότερη ανάρτηση σας, πως ότι είναι νόμιμο είναι ηθικό? Αυτή την φορά το θράσος των Διοικούντων έχει ξεπεράσει τα όρια. Δεδομένου ότι βρισκόμαστε σε προεκλογική περίοδο και γίνονται τέτοια απαράδεκτα πράγματα. Σκεφθείτε τι μπορεί να γίνει σε περίπτωση επανεκλογής αυτής τις Διοίκησης. Κάθε δικαιολογία την θεωρώ απαράδεκτη και εκ του πονηρού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. η κυρία Βουλγαροπούλου τι έχει να πει επί του θέματος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Σπυρίδης χτυπησε ακριβως στο νευρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φίλε ανώνυμε 6.51
    Τι ερώτηση είναι αυτή? Περιμένεις απάντηση από την Βουλγαροπούλου? Μα είναι του ιδίου φυράματος!! Γυρολόγος τω ψηφοδελτίων!! Ψάξτε να δείτε πόσες κωλοτούμπες έχει κάνει, και βγάλτε το συμπέρασμα σας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. τι σημασια εχει?μπραβο τους που μπορουν και κανουν οτι θελουν....ας ασχοληθουμε με τον ουσταμπασιδη και τα ψηφοθυρικα ντοκιμαντερ που στεινει προεκλογικα....ΜΠΡΑΒΟ "ΤΑΚΗ ΤΗΣ ΝΟΥΛΑΣ" τα καταφερες και παλι να δειξεις ποσο μαγκας εισαι....ΜΠΡΑΒΟ ΦΩΤΑΡΑ και σε σενα.....ΧΟΥΝΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΝΟΥΝ....ΕΠΑΙΝΕΣΤΕ ΤΟΥ ΜΕ ΕΠΑΝΕΚΛΟΓΗ....Γιωργο( Σπυριδη ) μην τους εκθετεις....δεν τους νοιαζει...οπως και να εχει...εχουν το μαχαιρι εχουν και το καρπουζι.....εμεις τα φλουδια αυτοι την καρδια.....και απο κανενα κουκουτσι αυτοι που τους στηριζουν....ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΟΧΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΝΑ ΤΟ ΚΡΙΝΕΙ Η ΚΑΛΠΗ.....Ο Κ.ΟΥΣΤΑΜΠΑΣΙΔΗΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΕΠΑΝΗΛΗΜΜΕΝΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ ΑΛΛΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ-Ο herbitz ΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ..... ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΣΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΟΥ ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΣΑΣ ΜΙΛΑ...ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΝ...!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Valtos(i) - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website
Proudly powered by Blogger