Home » » ΔΥΣΤΥΧΩΣ κ. ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΝΑ ΤΑ ΔΙΟΡΘΩΣΕΤΕ ΟΛΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ.

ΔΥΣΤΥΧΩΣ κ. ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΝΑ ΤΑ ΔΙΟΡΘΩΣΕΤΕ ΟΛΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ.

Written By VALTOS on Δευτέρα 21 Απριλίου 2014 | 10:44 π.μ.


Ένα μήνα πριν τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου και στον Δήμο Αλεξάνδρειας όπως πιθανών και σε άλλους δήμους παρατηρείτε «οργασμός» έργων τα οποία είχαν κολλήσει επί μια 4 ετια με την δικαιολογία της έλλειψης πόρων να προβάλλεται κάθε φορά που υπήρχαν διαμαρτυρίες.

Η εικόνα των δημοτικών κτιρίων που επιδιορθώνονται σήμερα , τα αντιπλημμυρικά έργα τα οποία προεκλογικά λειτούργησαν σε μεγάλο βαθμό λόγο του έγκαιρου καθαρισμού των αγωγών , το οδικό δίκτυο που «μπαλώνεται» και τα συνεργεία καθαρισμού τα οποία δουλεύουν πυρετωδώς διατηρώντας την καθαριότητα σε ικανοποιητικό βαθμό είναι μερικά μόνο παραδείγματα πως ο Δήμος μας μπορεί να λειτουργήσει πολύ καλύτερα.


Δυστυχώς για την διοίκηση τα όσα δεν έγιναν επί 4 χρόνια δεν μπορούν να διορθωθούν σε 1 μήνα με τρανταχτό παράδειγμα αυτό των πλατειών αφού οι περισσότερες εγκαταλείφτηκαν όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες από την πλατεία Ελευθερίας.

Δεν έχουν άδικο οι πολίτες που στις συζητήσεις λένε πως το καλύτερο για τον τόπο μας θα ήταν να έχουμε εκλογές κάθε 6 μήνες.



Share this article :

1 σχόλιο:

  1. ότι βλέπουμε υπαλλήλους της καθαριότητας να είναι συνεχώς πάνω κάτω στην βετσοπούλου και στους πεζόδρομους τα λέει ολα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Valtos(i) - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website
Proudly powered by Blogger