Home » » Ν. ΛΙΟΛΙΟΠΟΥΛΟΣ : "ΩΡΑ ΕΥΘΥΝΗΣ" ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΜΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ

Ν. ΛΙΟΛΙΟΠΟΥΛΟΣ : "ΩΡΑ ΕΥΘΥΝΗΣ" ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΜΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ

Written By VALTOS on Κυριακή 6 Απριλίου 2014 | 10:23 π.μ.

του Ν.Λιολιόπουλου*


Τον τελευταίο καιρό μετά τις τελευταίες αποκαλύψεις σχετικά με τη δράση του περιβάλλοντος του πρωθυπουργού, είναι ορατός ο κίνδυνος η νεοφασιστική οργάνωση Χρυσή Αυγή να επιστέψει ξεπλυμένη, στα μάτια των συμπολιτών μας. 
 Είναι χρέος ημών των προοδευτικών πολιτών να αντισταθούμε για άλλη μια φορά, ο καθένας από το δικό του μετερίζι, στην επέλαση των φασιστών. Αυτήν ακριβώς την ευθύνη έχουμε και όλοι οι αντιφασιστές του δήμου μας, να αντιδράσουμε άμεσα όταν υποπέσει στην αντίληψη μας δημόσια παρουσία φασιστών.




Ο υπ.δήμαρχος Αλεξάνδρειας με τον συνδιασμό «Ωρα Ευθύνης» κ. Γκυρινης, έδειξε να μην ενδιαφέρεται ιδιαίτερα για το πρόβλημα της Χρυσής Αυγής. Συγκεκριμένα κατά την διάρκεια της παρουσίασης του ψηφοδελτίου του, απαντώντας σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφου δήλωσε πως δεν τον πειράζει αν τον ψηφίζουν χρυσαυγήτες, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι ¨εγώ δεν ζητώ πιστοποιητικά φρονημάτων για οποίον θέλει να έρθει μαζί μου". Η αποστροφή αυτή του λόγου του υποψηφίου, που παρεμπιπτόντως χειροκροτήθηκε θερμά από τους παραβρισκόμενους συνεργάτες και φίλους του ψηφοδελτίου, μου προξένησε ιδιαίτερα κακή εντύπωση.

Θεώρησα τη δήλωση αυτή ως μια αστοχία του κ.Γκυρίνη, αφού το τρακ αλλά και η συγκίνηση ήταν προφανέστατα στην εκφορά του λογού του άπειρου από συνεντεύξεις Παναγιώτη, για αυτό και δεν έδωσα ιδιαίτερη σημασία. Όμως η περίεργη αυτή συμπεριφορά του εν δυνάμει δήμαρχου Αλεξανδρείας, είχε και συνεχεία.

Συμφωνά με καλά διασταυρωμένες πληροφορίες το ψηφοδέλτιο του οποίου ηγείται ο πρώην αντιδήμαρχος Αντιγονιδών, περιλαμβάνει ήδη γνωστούς χρυσαυγήτες τουλάχιστον της περιοχής του πρώην δήμου Μελικης. Συγκεκριμένα πρόκειται για αγρότη από το Νεόκαστρο, αγρότη από τη Μελικη και συμπολίτη μας συνταξιούχο αστυνομικό από τη Μελικη. 
Η ερευνά μου συνεχίζεται και θα φέρνω νέα στοιχειά σχετικά με το ξέπλυμα φασιστών από τα δημοτικά μας ψηφοδέλτια, όποτε διασταυρώνω σχετικές πληροφορίες. Τα ονόματα των ήδη συμμετεχόντων στο ψηφοδέλτιο του κ.Γκυρινη δεν τα δημοσιεύω σε αυτή τη φάση, μπορεί εύκολα όμως να το διασταυρώσει κανείς, ενώ παράλληλα τα θέτω στη διάθεση των αντιφασιστικών οργανώσεων, όποτε μου ζητηθούν.



Καλώ λοιπόν τον κ.Γκυρίνη, αν κάνω λάθος να με διαψεύσει, ή σε αντίθετη περίπτωση να προβεί σε επανορθωτικές ενέργειες, εκδιώχνοντας τους αμετανόητους φασίστες από το ψηφοδέλτιο του.
Επίσης καλώ να ερευνήσουν το ζήτημα και τα πρωτοκλασάτα στελέχη του προοδευτικού χώρου που έχει στο ψηφοδέλτιο του.


Επιπρόσθετα θα ήθελα να επισημάνω την μεγάλη ευθύνη που έχει και ο πρώην βουλευτής της Ν.Δ. Χαλκίδης που ως βασικός υποστηρικτής του Παν. Γκυρίνη στη Μελίκη φαίνεται να αδιαφορεί για αυτό το φαινόμενο.

Θα περιμένω απαντήσεις.

*Νίκος Λιολιόπουλος.

Μέλος Κ.Ε. της Δράσης, πρώην δημοτικός σύμβουλος Μελίκης.
Share this article :

18 σχόλια:

  1. ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΑΣ ΚΥΡΙΕ...
    ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟΙ <> ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΗ ΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με ποιο δικαίωμα ο κύριος αυτός φωτογραφίζει πρόσωπα , κατηγορεί αυθαίρετα , στεναχωρεί οικογένειες με παιδιά ;
    Ποιος είναι τελικά; Γιατί του προσφέρετε βήμα και βγάζει τα κόμπλεξ του;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στεναχωριουνται οι οικογενειες των χρυσαυγιτων στη Μελικη και στο Νεοκαστρο; Δεν εχουν πει στα παιδια τους οτι ειναι ΧΑ; Αν ειναι ετσι να το αποσυρω, να μην δημιουργω εξτρα προβληματα...και ας βγουν να πουν οτι ειναι ΧΑ, γιατι ντρεπονται;

      Διαγραφή
  3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ξαναχτύπησε πάλι ο γραφικός, αλλά και επικίνδυνος Νίκος Λιολιόπουλος. Αναπροσδιορίζεται δημοκρατικός πολίτης, και όχι ως το κανονικό γυρολόγος πολίτης που θα έπρεπε αφού υπήρξε : πρώην στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, πρώην στέλεχος τις Δημοκρατικής συμμαχίας τις κ Μπακογιάνη, νύν στέλεχος τις Δράσης, και αύριο η μεθαύριο δεν ξέρω που θα καταλήξει. Κάνη κακόβουλη επίθεση στον κ Γκυρίνη, ενώ γνωρίζει πολύ καλά τα δημοκρατικά του πιστεύω, αφού τον έχω δει πάμπολλες φορές να κάνει παρέα μαζί του, μάλιστα συνεργαζόταν και μαζί του για τον καταρτισμό του ψηφοδελτίου του! ! Στην παρουσίαση του ψηφοδελτίου του κΓκυρίνη δεν ήταν παρών. Ένας εκδότης τοπικής εφημερίδος , και όχι δημοσιογράφος, που εκδίδεται κάθε παραμονή εκλογών, έκανε την ερώτηση για τους ψηφοφόρους τις χρυσής αυγής αν θα τους δεχότανε να τον ψηφήσουν. Ο κ Γκυρίνης απήντησε δημοκρατικά και χειροκροτήθηκε για αυτό. Ο Νίκος Λιολιόπουλος μπορεί να μας πει πως θα απαντούσε?? Το πρώην δικό του κόμμα μαζί με την Νέα Δημοκρατία , με τις πολιτικές τους έστειλαν τον κόσμο στη εγκληματικής οργάνωση τις χρυσή αυγής κ Λιολιόπουλε!! Γιατί μη μου πεις ότι ξαφνικά 500000 χιλιάδες Έλληνες γίνανε ξαφνικά φασίστες!! Η ανεργία, το κόψιμο μισθών και συντάξεων, τα χαράτσια, τα μνημόνια, το ακαταδίωκτο των Βουλευτών, οι μίζες, και ένα σωρό άλλα στείλανε τον κόσμο από αγανάκτηση στους φασίστες !! Τον ρωτώ όμως την ερώτηση για την χρυσή αυγή την έκανε κάποιος στον Δημητριάδη? Όχι βέβαια και καταλαβαίνουμε και γιατί δεν την έκανε. Από πότε Νίκο Λιολιόπουλε υπάρχει συλλογική ευθύνη των ψηφοφόρων στις εγκληματικές πράξεις των Αρχηγών των κομμάτων τους? Τότε εσύ γιατί δεν είσαι υπεύθυνος για την κατάντια τις χώρας αφού υπήρξες στέλεχος του ΠΑΣΟΚ? Στο ίδιο κόμμα δεν ήσουν με τον Τσοχατζόπουλο, τον Μαντέλη τον Παπαντωνίου τον Σημίτη με το χρηματιστήριο , με τον Πάγκαλο, με την προδοτική πράξη τις παράδοσης στους Τούρκους του Οτσαλάν? Συνεχίζεις λές την έρευνα ποιος νομίζεις ότι είσαι? Εσύ θα κανονίζεις ποιο θα βάλει ο κ Γκυρίνης στο ψηφοδέλτιο? Από πότε μοιράζεις πιστοποιητικά κοινωνικών φρονημάτων εσύ? Μήπως σου έμειναν κατάλοιπα από τότε με τους πρασινοφρουρούς? Νίκο Λιολιόπουλε μην μας παρουσιάζεσαι ως ο μόνος αντιφασίστας γιατί θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι. Κατέβα από το καλάμι και μην συναγωνίζεσαι τον κοντοχωριανό σου τον Συμπαθέστατο Σωτήρη Γατόπουλο.Καί κάτι τελευταίο οι πράξεις σου και οι σκέψεις σου, ενισχύουν τους φασίστες!! Αν μπορείς να το καταλάβεις έχει καλώς , αν όχι πρόβλημα σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ως συνήθως χάνουμε το δάσος αν αν λέω έχει υποψηφίους Χ.Α δεν το κατακρίνουμε; σαν ύποπτη μου φαίνεται όλη αυτή η επίθεση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κανείς δεν σου κάνει επίθεση Νίκο Λιολιόπουλε, μην βλέπεις φαντάσματα, απλά με τις σκέψεις σου και τις ενέργειες σου γίνεσαι ο δούρειος ίππος τις εγκληματικής οργάνωσης τις χρυσής αυγής. Επομένως είναι καλύτερα να τρως και να πίνεις , παρά να γράφεις και να μιλάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Συμφωνώ απόλυτα με τον ανώνυμο 5:43. Ο στόχος κάθε δημοκρατικού πολίτη είναι να μπορέσει να απεγκλωβίσει όσους έχει εγκλωβιστεί στην Χρυσή Αυγή. Παιχνίδια εν όψη δημοτικών εκλογών με τέτοια θέματα είναι επιεικώς απαράδεκτα. Άλλωστε διαβάζοντας μία ανάρτηση στο blog enikos . gr με ανακοίνωση του το ΚΚΕ μεταξύ άλλων αναφέρει πως για την άνοδο τις Χρυσής Αυγής ευθύνες έχουν οι Κυβερνήσεις που παίρνουν αντιλαϊκά μέτρα και αντιμετωπίζουν με αυταρχισμό τις λαϊκές κινητοποιήσεις. Επομένως θεωρώ πώς στόχος είναι ο απεγκλωβισμός και όχι ο στιγματισμός και η απομόνωση που φέρνει αντίθετα αποτελέσματα.

    Σας ευχαριστώ για το βήμα που μου δώσατε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Επι της ουσιας θα απαντησει κανεις; Να απαντησω σε προσωπικες επιθεσεις προς ανωνυμους δεν εχει νοημα. Ακομα δεν διαβασα απαντηση απο πλευρας του ψηφοδελτιου. Εχει η δεν εχει Χαγιτες στο συνδιαμο; Αν ναι, τι σκοπευει να κανει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σας ετσουξε που ο Λιολιο εγραψε της αλήθεια ε; Περαστικα σας. Οταν εγραφε για τους εργολαβους και τη δικαιωση Χαλκιδη ηταν καλος ε;. Ωραιοι ειστε.

      Διαγραφή
    2. Ο Γκυρινης δεν χρωσταει σε κανενας Λιολιοπουλο απαντηση. Στους ψηφοφορους του χρωσταει.. Αντε ρε Σπυριδη κανε τον συνδιασμο να τελειωνουμε με αυτα τα δυο αισχη..

      Διαγραφή
  11. Την ίδια ερώτηση την έκανες στους άλλους συνδιασμούς? Η μήπως είσαι παπαγαλάκι κάποιων άλλων? Και καταλαβαίνεις τι εννοώ………

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο Ανώνυμος 11:56 και 11:58 είναι ο ίδιος ο Λιολιόπουλος , αφού είναι ο μόνος που δεν ξέρει να βάζει τόνους στα γραπτά του !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. είσα μεγαλο γατονι εσυ. Να σε προσλαβουν στην ΕΥΠ αμεσως...

      Διαγραφή
  13. ολοι σκατά ειναι τι γκυρινης τι δημητριαδης ενα και το αυτο....καιρός για αλλαγές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν βλέπω να απαντάει ο Λιολιό , μήπως πήρε το μήνυμα των Μηνύσεων ???

      Διαγραφή

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Valtos(i) - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website
Proudly powered by Blogger