Home » » ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ ΜΩΥΣΙΔΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ

ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ ΜΩΥΣΙΔΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ

Written By VALTOS on Δευτέρα 14 Απριλίου 2014 | 5:37 μ.μ.

Η ανακοίνωση της Αλεξάνδρας Μωυσίδου:
''Αν και δεν ανήκω στον χώρο του ΣΥΡΙΖΑ, επέλεξα να είμαι υποψήφια με τον συνδυασμό του Γιώργου Σπυρίδη, γιατί με κέρδισαν το ήθος, η εντιμότητα και η ακεραιότητά του, στοιχεία που θα πρεπε να αναζητούμε σε κάθε υποψήφιο Δήμαρχο, αλλά και δημοτικό σύμβουλο.
Πιστεύω ότι είναι πραγματικά μια διαφορετική πρόταση, στην τοπική αυτοδιοίκηση. 
Είναι ένας άνθρωπος χαμηλών τόνων, που όμως έχει άποψη και την εκφράζει, όπως έκανε πολλές φορές και ως αντιπολίτευση.
Πέρα από εξυπηρετήσεις, ρουσφέτια, εξαγορές, εκβιασμούς, ζητά την ψήφο των συμπολιτών του με μοναδικό του όραμα έναν καλύτερο δήμο για όλους μας!

Όραμα που θα πρεπε να χουμε όλοι οι Δημότες αλλά δυστυχώς οι μισοί έχουμε αποδεχτεί ότι έτσι είναι τα πράγματα και τίποτα δεν πρόκειται ν αλλάξει, κι οι υπόλοιποι περιμένουμε από τους άλλους να τα αλλάξουν (χωρίς την παραμικρή δική μας συμμετοχή!)

Νομίζω ότι είναι καιρός να σταματήσουμε τις γκρίνιες, την μιζέρια και τις αλληλοκατηγορίες για την κατάσταση του Δήμου. Είναι καιρός να προσπαθήσουμε όλοι μας, για να αλλάξουμε τον τόπο που ζούμε και τις ζωές μας προς το καλύτερο. Και νομίζω ότι η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ, μας δίνει την ελπίδα (αλλά και την δυνατότητα) ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε όταν ο στόχος είναι κοινός. 
Ο συνδυασμός της συνεργασίας πολιτών αποτελείται από άτομα με καθαρό «ποινικό μητρώο» στον χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης. Αν θέλουμε λοιπόν να αλλάξουμε τον τόπο, ας βάλουμε στην άκρη όσους είναι υπεύθυνοι για την παρούσα κατάσταση κι ας δώσουμε την ευκαιρία σε ανθρώπους που πάνω από κάθε ιδιοτελή στόχο, βάζουν το καλό του τόπου τους και των συμπολιτών τους. ''
Καλή επιτυχία στον συνδυασμό !!!
Share this article :

17 σχόλια:

  1. Είδες ο Σουρλόπουλος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τρελο διδυμο!ενα κλικ στην ακρη για να βγειτε απο το πλανο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βρε καλως τα τρολακια του Γκυρινη. Πατε γραψτε κανενα δελτιο τυπου να γελασουμε λιγο κ αφηστε τις εξυπναδουλες...

      Διαγραφή
  3. Οι δύο ……….ογκόλιθοι τις δημοσιογραφίας σε πρώτο πλάνο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αλεξάνδρα καλή σου επιτυχία ,καλή σου επιλογή αλλά τα δύο Ν έιναι σκέτη αποτυχία ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ε τώρα τι να σου πώ ρε Λιολιόπουλε, αν νομίζεις ότι εκεί στου Γκυρίνη ότι ασχολούνται μαζί σου, τότε το πρόβλημα σου είναι πολύ σοβαρό, και ίσως θα πρέπει να το παρακολουθήσεις σοβαρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ασχολεισται και με τιποτα αλλο απο τοτε που εγραψα γιατους χρυσαυγιτες σας; Το αρθρο μου στο προταγκον για τα πλακακια και τους εργολαβους το καταπιατε ε; ...Καληνυχτα σας. Αυτο ειναι το τελευταιο σχολιο που απαντω σε ανωνυμο.

      Διαγραφή
  6. Ψώνισε από σβέρκο ο Σπυρίδης. Τριάδα σε συσκευασία του ενός. Οικονομική αγορά σα να λέμε. Αυτές είναι υποψηφιότητες Δημητριάδη και Γκυρίνη. Ξυπνάτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αλεξάνδρα μην ακούς κανένα οι γνωστοί έμμισθοι παπαγάλοι του γνωστού υποψηφίου ειναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κύριοι Υποψήφιοι Δήμαρχοι έλεος!! Βάλτε επί τέλους κάποιος από εσάς τον κ Λιολιόπουλο υποψήφιο στους συνδυασμούς σας. Είναι ένας τρόπος να σοβαρευτεί και να παύση να ασχολείται με ανοησίες και κοκορομαχίες, διότι από αυτά έχουμε βαρυστομαχιάσει , ας ασχοληθούμε με τα προβλήματα των πολιτών την φτώχια, την ανεργία, την καθημερινότητα του πολίτη, και με τους ανθρώπους που δεν θα έχουν να βάλουν στο πασχαλινό τραπέζι ένα κομμάτι κρέας. Αυτά πρέπει να δούμε. Μα είναι δυνατόν να ασχολείσθε με τον κ Λιολιόπουλο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμε 6.22 κατηγόρησε κανείς την κ Μωυσίδου και δεν το είδαμε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Θα πρέπει να είναι σε πολύ δυσκολια ο γιωργος ο σπυριδης και βαζει μέσα όποιον περναει μπροστα απο το φαρμακείο του. άντε και ο Λιολιοπουλος τωρα να δέσει το γλυκό. Ο νεος κυβερνητικος συριζα μπροστά σας. ο σουρλοπουλος γιατι χαμογελάει; ειναι του φυσικού του;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο εξ αριστερών κύριος στην φωτογραφία που στεναχωριέται γιατί …… χάθηκε λέει ο Γκυρίνης, και που αυτοπροσδιορίζεται και ως δημοσιογράφος, θέλω να τον ρωτήσω ,ποια σχολή δημοσιογραφίας έχει τελειώσει? Και επειδή δεν πολύ καταλαβαίνω τι εννοεί ότι χάθηκε???? Εάν εννοεί αυτό που υποψιάζομαι, άδικα θα τον ψάχνει!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΜΠΙΝΓΚΟ Ο ΣΠΥΡΙΔΗΣ, ΒΑΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΙΟΛΙΟΠΟΥΛΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΜΕΛΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟ ΣΤΑ ΙΣΑ, ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ Ο ΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΒΡΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 1ον γινεται τρελος ντορος για το τιποτα 2ον εγω την κ.Μωυσιδου ουτε φατσικος δεν την υστερα 3ον πριν χρονια μια κυρια που ηταν υποψηφια δημοτικη συμβουλος μου προτεινε και λεφτα (γνωστη κυρια εχει μαγαζι χρονια τωρα στην αλεξανδρεια στην βετσοπουλου) και 3ον αν δεν εχεις φραγκα λιγα εχουν δωσει μεχρι τωρα οι 2 μεγαλοι αντιπαλοι..... ας μην γελιομαστε ο κοσμος ειμαστε τοσο βοδια που σε σκατα θα πεσουμε παλι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Valtos(i) - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website
Proudly powered by Blogger