Home » , , » ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ : «H ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΣΤΙΓΜΗΣ» ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ – ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ ΓΚΥΡΙΝΗ – ΒΑΡΙΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ (;)– ΕΚΛΕΙΣΕ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ Ο ΣΠΥΡΙΔΗΣ.

ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ : «H ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΣΤΙΓΜΗΣ» ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ – ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ ΓΚΥΡΙΝΗ – ΒΑΡΙΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ (;)– ΕΚΛΕΙΣΕ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ Ο ΣΠΥΡΙΔΗΣ.

Written By VALTOS on Τετάρτη 23 Απριλίου 2014 | 8:24 μ.μ.


Σε μια προεκλογική περίοδο όπου όλα είναι ρευστά και τα δεδομένα αλλάζουν ανά πάσα στιγμή επηρεαζόμενα και από έξωθεν παράγοντες (βλ κεντρική πολιτική σκηνή) , η όποια προσπάθεια πρόβλεψης για το αποτέλεσμα των δημοτικών εκλογών δεν μπορεί παρά να αποδοθεί ως μια φωτογραφία της στιγμής.
Στο επικοινωνιακό κομμάτι ο Π. Γκυρίνης δείχνει να έχει κερδίσει πόντους δημιουργώντας μια αίσθηση νίκης και ενθουσιασμού σε ορισμένους υποψηφίους , ενθουσιασμού που από πολλούς εκδηλώνεται και με αλαζονεία όπως μας μετέφεραν συμπολίτες μας.
Ας προσέξουν καθώς η αλαζονεία ήταν αυτή που έφερε «τούμπα» το σκηνικό , όσο για τα δελτία τύπου αυτά κούρασαν και τον πλέον φανατικό ψηφοφόρο.

Η παράταξη του Γ. Σπυρίδη κρατάει χαμηλά τους τόννους (υπέρ το δέον για κάποιους)  και μετά την συμπλήρωση του ψηφοδελτίου προσπαθεί να κοινωνήσει στους πολίτες τις αρχές και το πρόγραμμα της παράταξης καθώς μετά από τις καθυστερήσεις αλλά και τις μεθοδεύσεις ορισμένων τα χωριά του Δήμου μένουν στο «σκοτάδι».
Το «καθαρό» ψηφοδέλτιο , τα νεα πρόσωπα και οι φρέσκιας ιδέες αποτελούν τα όπλα στην φαρέτρα της παράταξης.
Ο κ. Δημητριάδης δείχνει να πελαγοδρομεί ίσως για πρώτη φορά σε προεκλογική περίοδο , παρ’όλα αυτά γίνονται προσπάθειες για την ένταξη δυο «βαρίων χαρτιών» ως υποψηφίων στο ψηφοδέλτιο κάτι που εως τώρα δεν κατέστη εφικτό.
Το αυριανό debate στο TV100  (11 π.μ) θεωρείτε ως μια ευκαιρία για ρεβάνς καθώς το επιτελείο κρίνει πως ο κ. Γκυρίνης μπορεί να χάσει πόντους , το πρόγραμμα εχει ετοιμαστεί και θα προσπαθήσει να δώσει έναν άνεμο φρεσκάδας στο ψηφοδέλτιο…..θα το πετύχει;

Ο κ Αλευράς βαδίζει μετα και την ανακοίνωση του ψηφοδελτίου στο οποίο συμμετέχουν και αρκετοί νέοι σε ανοδική πορεία , άγνωστο ποιο μπορεί να είναι το «ταβάνι» για την Λαϊκή Συσπείρωση στο αποτέλεσμα των εκλογών.
Share this article :

5 σχόλια:

  1. Αψογη αποτιμηση. Ο Δημητριαδης φαινεται να παθαινει χοντρη πλακα μεσα στην πολη του Γιδα, τα χ ωρια λιγο πολυ θα τα παρει ο Δημητριαδης. Ο Σπυριδης εχει ρευμα αλλα χωρις ψηφοδελτιο δενθα μπορεσει να κανει καποια δυνατη παρουσια,,,(Ν,Λ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. liliopoule min sou fani paraxeno an o dimitriadis xasi to 70% kai ton topikon

      Διαγραφή
  2. καλά κάτσε να δεις ο κούγκας θα κάνει την διαφορά οσο για τον γιώργο θα πάει πολύ καλά ειδικά στο γιδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι γίνεται ρε μάγκες; Όλο κολακείες για το επικοινωνιακό κομμάτι του Γκυρίνη. Τη μια εβδομάδα ο Σουρλόπουλος εγκώμια, σήμερα εσύ Μίχο. Μήπως τα παίρνετε από τον αρμόδιο για να τον ανεβάζετε το κασέ του;
    Δηλαδή όλα στον Γκυρίνη βασίζονται στην επικοινωνία; Κατά τα άλλα είναι μηδέν ; Τωρα για τα όσα γράφεις να πω οτι συμφωνώ σε γενικές γραμμές και πιστεύω ότι ο δήμαρχος θα χάσει ο Σπυρίδης θα κινηθεί γύρω στο δώδεκα με δεκαπέντε και ο Αλευράς λίγο πάνω από τις προηγούμενες εκλογές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ναι και εγω το πιστευω ο σπυριδης θα παει καλα στην αλεξανδρεια . (ο μιχος ποιος ειναι ρε παιδια) ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Valtos(i) - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website
Proudly powered by Blogger