Home » » ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΧΘΕΣ Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΗΣ ΔΕΗ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ.

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΧΘΕΣ Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΗΣ ΔΕΗ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ.

Written By VALTOS on Τετάρτη 23 Ιουλίου 2014 | 5:42 μ.μ.



Η έντονη βροχόπτωση που επικρατούσε λίγη ώρα πριν το ξεκίνημα της εκδήλωσης συνετέλεσε στην μικρή για το μέγεθος του προβλήματος προσέλευση κόσμου , παρόλα αυτά αρκετοί συμπολίτες μας βρεθήκαν μπροστά στο Πνευματικό Κέντρο δείχνοντας την αγανάκτηση τους για την απαξίωση του Δήμου και το κλείσιμο μιας ακόμα υπηρεσίας.
Ελπιδοφόρα η παρουσία όλων των Δημοτικών παρατάξεων καθώς και της νέας Δημοτικής αρχής με τον νέο Δήμαρχο Π. Γκυρινη και πολλούς Δημοτικούς συμβούλους.
Μίλησαν εκπρόσωποι των δημοτικών παρατάξεων , οι φορείς που συμμετείχαν στο κάλεσμα , εκπρόσωπος της ΑΝΤΑΡΣΥΑ Κ. Μακεδονίας καθώς και η Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Δ. Χαραλαμπίδου η οποία υποσχέθηκε να θεσει το θέμα στην βουλή.


Οι φορείς προανήγγειλαν συνάντηση με την διεύθυνση της ΔΕΔΔΗΕ στην Βέροια ζητώντας και την στήριξη όλων  των πολιτικών φορέων ενώ τόνισαν πως είχαν καλεστεί όλοι οι βουλευτές του Νομού χωρίς αποτέλεσμα πλην του Ανεξάρτητου Βουλευτή κ. Γιοβανόπουλου ο οποίος με επιστολή του δήλωσε την αμέριστη συμπαράσταση στο σοβαρό πρόβλημα για τον Δήμο μας.










Share this article :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Valtos(i) - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website
Proudly powered by Blogger