Home » , , » ΠΩΣ ΘΑ ΜΟΙΡΑΣΕΙ ΤΗΝ ΤΡΑΠΟΥΛΑ Ο Π. ΓΚΥΡΙΝΗΣ – ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΙΕΣ – ΚΕΔΑ – ΔΕΥΑΛ

ΠΩΣ ΘΑ ΜΟΙΡΑΣΕΙ ΤΗΝ ΤΡΑΠΟΥΛΑ Ο Π. ΓΚΥΡΙΝΗΣ – ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΙΕΣ – ΚΕΔΑ – ΔΕΥΑΛ

Written By VALTOS on Τρίτη 26 Αυγούστου 2014 | 7:28 μ.μ.

Μετά και την ορκωμοσία των νέων δημοτικών και τοπικών συμβούλων η νέα δημοτική αρχή αναλαμβάνει επίσημα από την 1η Σεπτεμβρίου τον Δήμο.
Το μεσοδιάστημα από τις εκλογές έως σήμερα ο νέος Δήμαρχος Παναγιώτης Γκυρίνης προσπαθεί να βρει τα κατάλληλα πρόσωπα για τις θέσεις κλειδιά κρατώντας ταυτόχρονα τις ισορροπίες μέσα στην παράταξη του και σεβόμενος φυσικά τα ατομικά αποτελέσματα των συμβούλων.
Επτασφράγιστο μυστικό κρατούνται έως σήμερα τα πρόσωπα που θα αναλάβουν συγκεκριμένες θέσεις μέσα στο Δήμο με τον κ. Γκυρινη πάντως να θέλει όσοι αναλάβουν θέσεις να μπορούν να τις υποστηρίξουν full time , να έχουν διάθεση για δουλειά και προσφορά στον τόπο.
Θα επιχειρήσουμε να κάνουμε κάποιες προβλέψεις με βάση  τις λιγοστές πληροφορίες που υπάρχουν , πρόκειται ουσιαστικά για μια εκτίμηση καθώς τις τελικές επιλογές θα τις μάθουμε σε λίγες ημέρες.


Στην θέση του Πρόεδρου Δημοτικού συμβουλίου είναι πολύ πιθανών να δούμε τον κ. Αλεξόπουλο ως πρώτο σε σταυρούς του συνδυασμού , έμπειρο και πρόσωπο που εμπνέει σεβασμό.
Στην προεδρεία της ΚΕΔΑ θέση με πολλές ευθύνες αλλά και δημιουργική όσο αφορά πολιτισμό κ.λ.π ο κ. Γκυρίνης είναι πιθανών να επιλέξει κάποιο νέο πρόσωπο με το προβάδισμα να δίνεται στο τρίτο σε σταυρούς κ. Στέφανο Δελιόπουλο.
Στην δύσκολη θέση της ΔΕΥΑΛ του απερχόμενου και επιτυχημένου κατά γενική ομολογία  κ. Τζίλα  προβάδισμα έχει ο Γεωπόνος από την Μελικη κ. Μπασδεκόπουλους Θ.
Οι αντιδημαρχίες αποτελούν ερωτηματικό με την μια εκ Αλεξανδρείας να καταλαμβάνεται κατά πάσα πιθανότητα από τον Ιατρό κ. Μπρουσκέλη Νίκο ενώ πιθανών να αξιοποιηθεί και ο κ. Ναλμπάντης.

Μένει να δούμε αν θα πέσουμε μέσα στις «προβλέψεις» μας και φυσικά τα υπόλοιπα ονόματα που θα καταλάβουν τις κατά τόπου Αντιδημαρχιες , θέσεις όπως και ποιος θα προταθεί για συνήγορος του καταναλωτή όπου μπορεί να υπάρξουν εκπλήξεις.
Share this article :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Valtos(i) - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website
Proudly powered by Blogger