Home » » ΚΡΥΑ ΒΡΥΣΗ : ΑΝΗΛΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΣΟΒΑΡΟ ΤΡΟΧΑΙΟ - ΣΕ ΚΡΙΣΙΜΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΙΑ ΑΝΗΛΙΚΗ

ΚΡΥΑ ΒΡΥΣΗ : ΑΝΗΛΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΣΟΒΑΡΟ ΤΡΟΧΑΙΟ - ΣΕ ΚΡΙΣΙΜΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΙΑ ΑΝΗΛΙΚΗ

Written By VALTOS on Κυριακή 17 Αυγούστου 2014 | 8:30 π.μ.

Σοβαρα τραυματισμένη μεταφέρθηκε και νοσηλεύεται σε Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης 16χρονη η οποία παρασύρθηκε τα ξημερώματα (16/08-05.00) από ΙΧΕ το οποίο οδηγούσε-επίσης ανήλικος- 17χρονος φίλος της, στην Κρυα Βρυση Πέλλας.
Η παρέα των τεσσάρων ανηλίκων (ηλικίας 16 και 17ετων, δύο αγόρια δύο κορίτσια) επέστρεφαν στα σπίτια τους ύστερα από διασκέδαση- είχαν βγει για να γιορτασουν την ονομαστική εορτή μιας από τις κοπελες. Το μαγαζί απέχει 800μ απο το κέντρο της Κρυας Βρυσης, με αυτόπτες να καταθέτουν ότι το ένα αγόρι συνόδευσε τα δύο κορίτσια κατά της έξοδο τους από το μαγαζί, ενώ ακολουθούσε την παρέα με το αυτοκίνητο του ο 17χρονος. 
Υπό αδιευκρίνιστες- μέχρι στιγμής- συνθήκες, ο ανήλικος οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του, το οποίο εξετραπη, και παρέσειρε την παρέα των τριών ανηλίκων τα οποία περπατούσαν στο πεζοδρόμιο.
Απο τα στοιχεία της προανάκρισης, προκύπτει ότι ο ανήλικος, ο οποίος δε διέθετε δίπλωμα οδήγησης, εχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου που οδηγούσε και παρέσειρε τραυματιζοντας το αγόρι και τα δύο κορίτσια.
Ασθενοφόρο από τα Γιαννιτσά μετέβη στο σημείο με κλήση του ΕΚΑΒ παρέλαβε τραυματίες και τα τρία παιδιά ενώ ελαφρύς ήταν και ο τραυμανισμός του οδηγού. Ωστόσο για την 16χρονη, κρίθηκε ότι η κατάσταση της ήταν κρίσιμη και μεταφερθηκε στο Νοσοκομειο της Θεσσαλονίκης .
Ο ανήλικος οδηγός κρατείται στο ΑΤ Κρυας Βρυσης Πέλλας, το οποίο διενεργεί και την προανάκριση, ώστε να εξακριβωθουν τα ακριβή αίτια του σοβαρού τροχαίου.

Νάντια Αλεξίου- nantiareport
Share this article :

2 σχόλια:

  1. Χρειάζεται τη βοήθεια μας. Όποιος μπορεί αύριο από τις 9-12 το πρωί να δώσει αίμα στο όνομα Σκαπέρδα Έλενα που νοσηλεύεται στο Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης. Μπορεί να δώσει κι ας μην έχει την ίδια ομάδα αίματος. 17 μπουκάλες χρειάζεται η Έλενα αύριο. Ας τη βοηθήσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ούτε φίλος τους ήταν (αυτος που τους χτυπησε) ουτε τους ακολουθούσε,ηταν 18 χρονών και οχι 17 και δεν τραυματίστηκε καθόλου...ΠΑΨΤΕ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΚΑΤΕΒΕΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ..ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ.(ΜΑΝΑ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Valtos(i) - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website
Proudly powered by Blogger