Home » » ΟΤΑΝ ΤΟ ΕΜΠΑΡΓΚΟ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΛΥΓΙΖΕΙ ΕΝΑΝ ΚΟΛΟΣΣΟ (COCA COLA)

ΟΤΑΝ ΤΟ ΕΜΠΑΡΓΚΟ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΛΥΓΙΖΕΙ ΕΝΑΝ ΚΟΛΟΣΣΟ (COCA COLA)

Written By VALTOS on Σάββατο 16 Αυγούστου 2014 | 9:57 μ.μ.



Όταν η εταιρεία Coca Cola 3E ξεκίνησε το κλείσιμο των γραμμών παραγωγής σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας μεταξύ αυτών και της Θεσσαλονίκης και την μεταφορά τους σε γειτονικές χώρες οι εργαζόμενοι ξεκίνησαν αγώνα μποϋκοτάζ ενάντια στα προϊόντα της εταιρείας προτρέποντας τους πολίτες να αγοράζουν αντίστοιχα  προϊόντα που παράγονται στην χώρα μας μέσω των ιστοτόπων που έχουν δημιουργήσει (www.elastithesitous.gr, http://el-gr.facebook.com/pages/Coca-cola-apergia) και την διενέργεια δημοψηφίσματος ΕΔΩ.


Σήμερα μετά από 320 μέρες απεργίας των εργαζομένων στην Θεσσαλονίκη η εταιρεία δείχνει να παραπαίει προσπαθώντας με παραπλανητικές διαφημίσεις που δείχνουν τα εργοστάσια στην Ελλάδα να λειτουργούν με χαρούμενους εργάτες – ηθοποιούς και να πείσει το αγοραστικό κοινό για τα προϊόντα της.

Ταυτόχρονα προχωρεί σε ασφαλιστικά μέτρα εναντίον του σωματείου εργαζομένων  για την απαγόρευση του μποϋκοτάζ που βασίζεται κυρίως στα social media μια και τα μεγάλα ΜΜΕ το έχουν «θάψει»

Διαβάστε σχετικά άρθρα :

ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΔΩ
Share this article :

9 σχόλια:

  1. Παιδιά σαν τη coca cola δεν έχει. Αν κάνουμε εμπάργκο σε όποιον απολύει δεν θα τρώμε τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν πρόκειται για μια μεμονωμένη απόλυση , ούτε καν για απολύσεις λόγο έλλειψης κερδοφορίας , πρόκειται για κλείσιμο εργοστασίου και μεταφορά του σε γειτονική χώρα με σκοπό φυσικά την αύξηση του κέρδους.......

      Διαγραφή
    2. Έχει πολύ καλύτερα αναψυκτικά από την κόκα κόλα... Δοκιμάστε λουξ κολα.... Πολύ καλύτερη... Λουξ,επσα,βικος..... Σουρωτή...

      Διαγραφή
  2. Πριν ανοιξω το λινκ της Παντιερας, παω να παρω μια κοκα κολα . Ειναι οτι καλυτερο για την ναυτια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
  3. Δεν ηξερα οτι μερικοι τρέφεστε με κοκα-κολα...δεν ειναι ειδος πρωτης αναγκης,και σιγουρα δεν ειναι αναντικαταστατο προιον... οσο για αυτους που εχουν ναυτια...να κατεβουν απ'το πλοιο της αγαπης,αφου οπως φαινεται δεν τους ενδειαφερουν οι συνανθρωποι τους,παρα μονο τα κερδη των εταιρειων...αφου αυτοι πρωτα ειναι βολεμενοι. τωρα αν αυριο-μεθαυριο μεινετε κι εσεις οι κουτοπονηροι χωρις δουλεια,ξερετε τι να κανετε...με λενε ριζο κι οπως θελω τα γυριζω,και φυλαω κατουρημενες ποδιες...ετσι γατακια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Απολυσανε χιλιαδες κοσμο για να κερδισουνε κανα φραγκο παραπανω...μποικοταζ στο κερδος τους λοιπον..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Valtos(i) - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website
Proudly powered by Blogger