Home » » ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ : Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΗΣ ΔΕΗ (ΤΜΗΜΑ ΒΛΑΒΩΝ) – ΜΑΣ ΕΜΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ «ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ» ΛΕΝΕ.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ : Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΗΣ ΔΕΗ (ΤΜΗΜΑ ΒΛΑΒΩΝ) – ΜΑΣ ΕΜΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ «ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ» ΛΕΝΕ.

Written By VALTOS on Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2014 | 6:42 μ.μ.

Πριν 1,5 μήνα και μετά την κινητοποίηση φορέων και κατοίκων του Δήμου για το κλείσιμο της ΔΕΔΔΗΕ(ΔΕΗ Τμήμα βλαβών) στην Αλεξάνδρεια η κ. Δ. Χαραλαμπίδου η οποία παρευρέθηκε στην διαμαρτυρία κατέθεσε ερώτηση ( δείτε εδώ) στην Βουλή μαζί με άλλους Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.
Η απάντηση του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας  για το κλείσιμο δείχνει αν μη τι άλλο εμπαιγμό και εγείρει ερωτήματα για τον τρόπο μεθόδευσης του κλεισίματος του γραφείου.

Όπως αναφέρεται στην απάντηση «ο ΔΕΔΔΗΕ σε αυτή την χρονική στιγμή δεν προτίθεται να καταργήσει ή να αναστείλει την λειτουργία του γραφείου» , αυτό που δεν αναφέρει είναι πως ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ το γραφείο είναι κλειστό και δεν μπορεί να εξυπηρετήσει τον λόγο ύπαρξης δηλαδή την αποκατάσταση των βλαβών.
Παραμένει ανοιχτό όπως ενημερωθήκαμε με 2 διοικητικούς υπαλλήλους ενώ το προσωπικό (τεχνικοί)  έχει μεταφερθεί στην Βέροια.

Οφείλει η Δημοτική Αρχή να κινηθεί τάχιστα και να αιτηθεί την επάνδρωση του Γραφείου στηριζόμενη και στην απάντηση του Υπουργείου καθώς υπάρχουν υπάλληλοι που επιθυμούν την μετάθεση τους Αλεξάνδρεια ενώ η ΔΕΔΔΗΕ έχει προκηρύξει αρκετές θέσεις σε όλη την επικράτεια.






Share this article :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Valtos(i) - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website
Proudly powered by Blogger