Home » , » ΣΥΡΙΖΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ : ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΜΑΣ – ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ

ΣΥΡΙΖΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ : ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΜΑΣ – ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ

Written By VALTOS on Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου 2014 | 11:53 π.μ.

Ξεκίνησαν οι διαδικασίες για την επιλογή των υποψηφίων Βουλευτών και στον νομό Ημαθίας από τον ΣΥΡΙΖΑ καθώς όπως εκτιμούν στην Κουμουνδούρου η κυβέρνηση δεν θα βρει τους 180 για την εκλογή Προέδρου Δημοκρατίας και θα πάμε σε εκλογές μέσα στον Ιανουάριο.
Μέσα από δημοκρατικές , ανοιχτές διαδικασίες και με απόφαση να μην κυριαρχήσει η εσωστρέφεια και να γίνουν ανοίγματα και σε αντιμνημονιακές δυνάμεις εκτός
ΣΥΡΙΖΑ η οργάνωση μελών ΣΥΡΙΖΑ Αλεξάνδρειας συνεδρίασε για να ενημερωθούν τα μέλη για την διαδικασία ανάδειξης που σε πρώτη φάση θα διαρκέσει μέχρι τέλος του μήνα.
Ο Χρήστος Αντωνίου στο
Ράδιο Αλεξάνδρεια

Λευτέρης Κιοσέογλου
Υπήρξαν προτάσεις από τα μέλη σε πρόσωπα που αποδεδειγμένα έχουν αγωνιστεί με ανιδιοτέλεια στις μάχες ενάντια στις κυβερνήσεις των μνημονίων ενώ κατατέθηκαν και οι δυο πρώτες υποψηφιότητες αυτή του αναπληρωτή γραμματέα Ν.Ε Ημαθίας και αγωνιστή της αριστεράς  Χρήστο Αντωνίου και του συνδικαλιστή μέλος του Δ.Σ του εργατικού κέντρου Θεσσαλονίκης Λευτέρη Κιοσέογλου.
Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να κατατεθούν και οι όποιες άλλες υποψηφιότητες για να ξεκινήσει η διαδικασία επιλογής μέσα από δημοκρατικές διαδικασίες.

Επίσης αποφασίστηκε να γίνουν περιοδείες για την ενημέρωση όλων των δημοτών του προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ και την ανατροπή του κλίματος φόβου που καλλιεργεί η συγκυβέρνηση.
Share this article :

11 σχόλια:

  1. περιμένουμε τις τελικές επιλογές για να κρίνουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έχω την εντύπωση οτι και οι δύο υποψηφιότητες(Αντωνίου,Κοσεογλου) είναι υποψηφιότητες εσωστρέφειας και κατά συνέπεια ήττας. Ο ΣΥΡΙΖΑ θα πρέπει μέσα από τα ψηφοδέλτια του να εκφράσει το σύνολο των ψηφοφόρων του και να μην περιοριστεί σε υποψηφιότητες τύπου Σπυριδη όπως έκανε στις αυτοδιοικητικές εκλογές. Θα πρέπει λοιπόν να ξεφύγει από την εσωστρέφεια και να ανοιχτεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ====ΠΡΙΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ επιλογεσ του ο συριζα ας ρωτησουν τον αλεξη τα τσακαλια των τραπεζων οπωσ καλυβησ τσουκαλασ και αλλοι που βρηκαν στεγη από την χ.τρικουπη που ξερουν από δανειακη συμβαση πιοσ κανει κουμαντο ο πιστωτησ η ο δανειζομενοσ και μετα να κατεβουν για υποψήφιοι και να δουμε αν σκισει την συμβαση καλη πρωτοχρονιά --απαντηση

      Διαγραφή
  3. εγκάθετος ο προηγούμενος ή μου φαίνεται; αλήθεια ποιανού;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ofeiloyn sto syriza na mhn afhsoun na epivlh8oyn oi fosthres ton a8hnon giati 8a doun polla ta matakia mas (sory gia ta greeklish einai logo plhktrologiou)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σάκης Γικονογλου . Και ξέρει και μπορεί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΝΙΚΟ ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΤΗΝ δευτερα στα γουναράδικα και καλη χρονια εισαι νεοσ ακομα

      Διαγραφή
    2. το πρωτο χειροκρότημα στις βρυξελλεσ στο ναο της υποτελειασ θα είναι από την ελλαδα ------θελουμε εκλογεσ λενε τωρα σκιζουμε μνημονια αλλα την μνημονιακη συμβαση την υπογραφουμε με εργατολογουσ και οικονομολογουσ σε επιμηνκυση - προσοχη και κλαρινο στο καροτσάκια υπουργο της γερμανιασ καλη χρονια

      Διαγραφή
  6. πάντως και το να παραμείνει αυτή η κυβέρνηση... δε νομίζω πως είναι και η καλύτερη επιλογή... τα αποτελέσματά της τα ζούμε... την ελπίδα ψάχνουμε και ο ΣΥΡΙΖΑ δείχνει να είναι η μοναδική επιλογή... Θα μου πείτε πάλι απέναντι σε δίλημμα ερχόμαστε.... ε, ας προσέχαμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καρανικα και Τοζιου προταθηκαν λεει ο Μοχλας στα Χρονικα. Ειναι σωστο να τις παραλειπεις Στεργιο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Υπήρξαν και άλλες προτάσεις από τα μέλη όπως ακριβώς αναφέρω , μέχρι να επιβεβαιωθούν και από τους ίδιους (αν τελικά γίνει) θεωρώ σωστό να αναφέρω μόνο αυτούς που κατέθεσαν υποψηφιότητες.

      Διαγραφή

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Valtos(i) - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website
Proudly powered by Blogger