Home » , » ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ Η ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ "ΚΙ ΟΜΩΣ ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ" ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ Δ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ (ΦΩΤΟ)

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ Η ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ "ΚΙ ΟΜΩΣ ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ" ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ Δ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ (ΦΩΤΟ)

Written By VALTOS on Κυριακή 29 Μαρτίου 2015 | 11:30 μ.μ.



Το θερμό χειροκρότημα του κοινού κέρδισαν οι ηθοποιοί και οι συντελεστές της θεατρικής παράστασης «Κι όμως κάπως έτσι….» που παρουσιάστηκε σήμερα στο Δημοτικό Θέατρο Πλατέoς.

Το κοινό γέμισε για δεύτερη μέρα την αίθουσα του θεάτρου σε ένα θεατρικό έργο του Γιάννη Ταϊπλιάδη σε σκηνοθεσία της Χρύσας Αντωνίου που περιγράφει τις δεισιδαιμονίες μια άλλης εποχής τόσο μακρινής και ταυτόχρονα τόσο σύγχρονης όπως η σημερινή.

Συγχαρητήρια στην ΚΕΔΑ και τον Πρόεδρο της κ. Στέφανο Δελιόπουλο που συνεχίζουν την στήριξη στην θεατρική ομάδα του Δήμου «ΣΚΗΝΟΒΑΤΕΣ»



Πρόκειται για ένα δράμα σύγχρονου προβληματισμού, το οποίο πραγματεύεται την κακομεταχείριση και την απόρριψη των ατόμων με ειδικές ανάγκες, που ακόμη και σήμερα θεωρούνται 'στίγμα' για τις οικογένειες τους αλλά και για τον κοινωνικό τους περίγυρο. 

Ο συγγραφέας τοποθετεί τη δράση στην ελληνική επαρχία, μια κοινωνία κλειστή με έντονες προκαταλήψεις, και παρουσιάζει τα προβλήματα που δημιουργεί ένα παιδί με ειδικές ανάγκες στην οικογένεια του, όταν το ίδρυμα όπου ζει κλείνει, λόγω έλλειψης πιστώσεων. 

Τότε το παιδί επιστρέφει σπίτι του, για να αντιμετωπίσει πρώτα την άρνηση της οικογένειας του να δεχτεί την αλήθεια και στη συνέχεια, την απόρριψη του από την κοινωνία.

Έπαιξαν οι ηθοποιοί:
Κυριάκος : Νικός Πανταζής
Μαρία: Ιουλία Ζωντανού
Πρόεδρος: Δημήτρης Κομπατσιάρης
Μιχάλης: Γιώργος Γιαννόπουλος
Μαρίκα: Αγγελική Κακαγιάννη
Αντωνία: Στεφανία Καλογριά
















Share this article :

1 σχόλιο:

  1. δεν ειναι να γινει κατι καλο σε αυτο τον τόπο απευθείας να πατροναριστει απο πολιτικο και εσεις τα μεσα να μην παραλείψτε να τον λιβανισετε . Νομιζω πως καποτε πρεπει να αλλαξει αυτη η δουλικη θεωρηση των πραγματων

    ΑπάντησηΔιαγραφή

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Valtos(i) - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website
Proudly powered by Blogger