Home » » ΑΡΘΡΟ ΙΤΑΛΙΚΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΥΧΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ : "ΜΑΜΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΩΣΩ ΖΩΕΣ"

ΑΡΘΡΟ ΙΤΑΛΙΚΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΥΧΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ : "ΜΑΜΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΩΣΩ ΖΩΕΣ"

Written By VALTOS on Πέμπτη 19 Μαρτίου 2015 | 5:57 μ.μ.


Μετά τα δάκρυα, 4 πλατιά χαμόγελα.
4 νέες γυναίκες σώθηκαν χάρη στην Αναστασία από την Αλεξάνδρεια.

Μια τραγική είδηση που στενοχώρησε όλη την Ελλάδα: Η 17χρονη μαθήτρια Αναστασία Δαμκαλή από την Αλεξάνδρεια Ημαθίας έπεσε από μπαλκόνι του ξενοδοχείου «Cristoforo Colombo» κατά τη διάρκεια σχολικής εκδρομής του 2ου Γενικού Λυκείου Αλεξάνδρειας στη Ρώμη. Υπέστη κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Παρά τις 2 επεμβάσεις που επιχείρησαν οι γιατροί του Τραυματολογικού Κέντρου «Cristoforo Colombo» την περασμένη Πέμπτη η νεαρή μαθήτρια κατέληξε 8 μέρες μετά από την πτώση της.
Μια υπέροχη είδηση αυτοδιάθεσης που συγκινεί την Ευρώπη: οι γονείς της μαθήτριας Διονυσία και Παναγιώτης, σύμφωνα με το δημοσιογράφο Ρινάλντο Φρινιάνι στο άρθρο με τίτλο «Η τελευταία επιθυμία της Αναστασίας: Μαμά, θέλω να σώσω ζωές» στην ιταλική εφημερίδα «Κοριέρε Ντέλα Σέρα», έκαναν πράξη την επιθυμία της κόρης τους δωρίζοντας τα όργανά της. Κι έτσι, σήμερα "η καρδιά της κοπέλας χτυπά στο στήθος μιας νεαρής Ιταλίδας που έχει ακριβώς την ίδια ηλικία και ζει στη Ρώμη". 
Σε δεύτερη νεαρή γυναίκα - στην οποία είχαν προηγηθεί 4 αποτυχημένες προσπάθειες μεταμόσχευσης- δόθηκε το ήπαρ. Σε τρίτη νεαρή κοπέλα μεταμοσχεύθηκε ένα από τα νεφρά, επιτρέποντάς της να γλυτώσει την αιμοκάθαρση. Τέλος, το δεύτερο νεφρό μεταμοσχεύθηκε σε νεαρή ασθενή από την ευρύτερη περιοχή της Μπολόνια, στην περιφέρεια Εμίλια Ρομάνα.

Το πλήρες άρθρο: http://roma.corriere.it/…/ultimo-desiderio-anastasia-mamma-…
Share this article :

1 σχόλιο:

  1. ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΤΕ ΤΟ ΜΙΣΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ? ΤΟ ΑΛΛΟ ΤΟ ΜΙΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΚΟΟΛ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΤΟ ΓΡΑΦΕΤΕ? ΑΣΥΛΙΑ , ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ Η ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Valtos(i) - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website
Proudly powered by Blogger