Home » , , » ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΤΕΛΟΣ – ΓΚΥΡΙΝΗΣ « ΠΛΗΓΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΡΑΤΑΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ»

ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΤΕΛΟΣ – ΓΚΥΡΙΝΗΣ « ΠΛΗΓΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΡΑΤΑΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ»

Written By VALTOS on Σάββατο 18 Απριλίου 2015 | 12:01 μ.μ.



Οριστική πρέπει να θεωρείτε η παραίτηση του Αντιδημάρχου Νίκου Αλεξόπουλου από την παράταξη Γκύρινη.
Το σήριαλ Αλεξόπουλου που εδώ και δυο εβδομάδες διακινείτε στα στέκια της πόλης φτάνει στο τέλος την Δευτέρα με την παραίτηση από τα καθήκοντα και την θέση του Δημοτικού συμβούλου.
Σε έκτακτη σύσκεψη της παράταξης ΩΡΑ ΕΥΘΥΝΗΣ ο Δήμαρχος ανακοίνωσε την παραίτηση αναφέροντας πως αποτελεί πλήγμα αλλά δεν μπορεί να κρατήσει κανέναν με το ζόρι , οφείλουμε να συνεχίσουμε τον δύσκολο αγώνα είπε.

Η παραίτηση Αλεξόπουλου έρχεται να επιβεβαιώσει τις φήμες για «αρρυθμίες» της νέας δημοτικής αρχής καθώς 8 μήνες μετά την ανάληψη καθηκόντων λίγα είναι αυτά που έχουν αλλάξει στον Δήμο ενώ οι Δημοτικοί σύμβουλοι που έχουν πάρει σοβαρά τον ρόλο τους αποτελούν φωτεινές εξαιρέσεις που μετριούνται στα δάχτυλα του ενός χεριού.
Τα οικονομικά του Δήμου αποτελούν σταυρόλεξο για δυνατούς λύτες το οποίο είχε επωμιστεί ο κ. Αλεξόπουλος……… επόμενος;

Share this article :

5 σχόλια:

  1. Θα μας πει ο κύριος Αλεξόπουλος τους πραγματικούς λόγους της αποχώρησής του;
    Δεν θα πρέπει να μας δείξει την τιμιότητά του όπως πάντα υποστηρίζει;
    Έτσι τα παρατάει κι αφήνει στο έλεος κάποιους άλλους εκεί μέσα;
    Αν έχει ευθύνες ο δήμαρχος να το πει στους πολίτες που τον ψήφισαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα πρέπει να δημοσιευτεί η επιστολή παραίτησης του Αλεξόπουλου. Αυτό επιτάσσουν οι κανόνες τις Δημοκρατίας και τις διαφάνειας. Τις κοφτές ανακοινώσεις του Γκυρίνη και τις δεξιάς τις ξέρουμε. Εδώ και τώρα τα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ αίτια τις παραίτησης. Από μετεωρολογικά δελτία χωρτάσαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ =Κ, ΑΞΑ, ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΓΡΑΨΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΜΠΟΔΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΑΦΗΣΑΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΑΞΗ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΜΑΘΕΣ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΟΤΑΝ ΟΦΕΙΛΕΙΣ ΚΑΤΙ ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ Ο ΦΤΩΧΟΣ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΤΟ ΝΕΡΟ ΣΕ ΣΠΙΤΙ 90 ΤΜ 67 ΕΥΡΩ ΚΑΙ 6 ΕΥΡΩ ΤΟΚΟ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΑ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΗΝΑ Η ΥΔΡΕΥΣΗ ΤΟ ΝΕΡΟ ΘΑ ΣΑΣ ΚΟΠΕΙ ΑΛΛΟΥ ΠΙΝΟΥΜΕ ΝΕΡΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΚΑΦΕ===ΚΑΙ ΑΥΤΙ ΕΙΣΠΡΑΤΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΤΑ ΑΠΛΗΡΩΤΑ ΚΤΙΡΙΑ ΑΠΟ ΕΝΟΙΚΙΑ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΟΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΥ ρε φίλε. Ασφάλειες στα αυτοκίνητα έκανε ο άνθρωπος και εσείς νομίζατε ότι ήταν ο Βαρουφακης των οικονομικών.

      Διαγραφή
  4. Μήπως η συγκεκριμένη συνεργάτιδα ασχολείται και με προγράμματα ΕΣΠΑ και ο Αλεξόπουλος τους χαλούσε την σούπα και τον εξανάγκασαν σε παραίτηση? Ο Γιώργος Σπυρίδης να το ψάξει ΚΑΛΑ αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Valtos(i) - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website
Proudly powered by Blogger