Home » » ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΟΦΟΡΟ ΤΟΥ Δ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ΠΑΡΕΣΥΡΕ ΓΥΝΑΙΚΑ - ΖΗΤΑ ΜΕ ΑΓΩΓΗ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ 360.000ΕΥΡΩ

ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΟΦΟΡΟ ΤΟΥ Δ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ΠΑΡΕΣΥΡΕ ΓΥΝΑΙΚΑ - ΖΗΤΑ ΜΕ ΑΓΩΓΗ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ 360.000ΕΥΡΩ

Written By VALTOS on Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2015 | 3:08 μ.μ.


Αποζημίωση 360.000 ευρώ περίπου ζητά με αγωγή που κατέθεσε μεταξύ άλλων και κατά του Δήμου Αλεξάνδρειας μια γυναίκα που έπεσε θύμα τροχαίου με απορριμματοφόρο του Δήμου.

Η άτυχη γυναίκα που σε μια στιγμή άλλαξε όλη η ζωή της πέρασε ένα ολόκληρο γολγοθά με αλλεπάλληλες χειρουργικές επεμβάσεις στα πόδια της εξαιτίας αυτού του ατυχήματος.

Το τραγικό συμβάν έγινε τον Μάρτιο του 2014 στο Καμποχώρι Αλεξάνδρειας, όπου υπηρετούσε στο Νηπιαγωγείο του χωριού.

Σύμφωνα με την κατάθεσή της την ημέρα του ατυχήματος πήγαινε στη δουλειά της περπατώντας στο αριστερό πεζοδρόμιο. Είδε το απορριμματοφόρο να περνάει από μπροστά της κινούμενο στο αντίθετο ρεύμα και να σταματάει λίγο πιο μπροστά προκειμένου να μαζέψει τα σκουπίδια από τους κάδους.

Σε κάποια στιγμή όπως λέει το θύμα, το πεζοδρόμιο ήταν κλειστό από κολώνες της ΔΕΗ και του ΟΤΕ και ενός κάδου απορριμμάτων που εκείνη την ώρα άδειαζαν οι συνοδοί του απορριμματοφόρου. Τότε αποφάσισε να βγει από το πεζοδρόμιο έξω στο δρόμο, να περάσει από την εξωτερική πλευρά του απορριμματοφόρου και μετά να στρίψει και πάλι αριστερά για να ανεβεί στο πεζοδρόμιο.

Δυστυχώς, σύμφωνα με την αγωγή που έχει καταθέσει η γυναίκα, τη στιγμή που περνούσε μπροστά από το απορριμματοφόρο, αυτό άρχισε να κινείται με αποτέλεσμα να την παρασύρει κάτω από το δεξιό μπροστινό τροχό. Σύμφωνα μάλιστα με τη μαρτυρία της το απορριμματοφόρο σταμάτησε μόνο όταν πέρασε πάνω από το σώμα της και ο πίσω δεξιός τροχός!!!

Το αποτέλεσμα φυσικά ήταν συντριπτικά κατάγματα στα πόδια της άτυχης γυναίκας, ειδικά του αριστερού ποδιού. Αμέσως μετά το ατύχημα διακομίστηκε στο Νοσοκομείο της Νάουσας και από εκεί λόγω της σοβαρότητας του ατυχήματος στο νοσοκομείο ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ στη Θεσσαλονίκη.

Για πάνω από έξι μήνες υποβλήθηκε σε δεκάδες χειρουργικές επεμβάσεις. Δυστυχώς όμως οι γιατροί δεν κατάφεραν να σώσουν το αριστερό πόδι και αναγκάστηκαν να το ακρωτηριάσουν από το γόνατο και κάτω. Στη συνέχεια τοποθετήθηκε τεχνητό πρόσθετο μέλος.

Τώρα με την αγωγή που έχει καταθέσει η γυναίκα κατά του οδηγού του απορριμματοφόρου, του Δήμου Αλεξάνδρειας και της ασφαλιστικής εταιρείας διεκδικεί 368.000 ευρώ ως αποζημίωση για τις ιατροφαρμακευτικές δαπάνες, για τις μελλοντικές θετικές ζημίες, την ηθική βλάβη που υπέστη κλπ.


Share this article :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Valtos(i) - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website
Proudly powered by Blogger